Добро утро!Най-важното е тук:Карлос Насар постави световен рекорд в щангитеПП-ДБ

...
Добро утро!Най-важното е тук:Карлос Насар постави световен рекорд в щангитеПП-ДБ
Коментари Харесай

Три минути: ПП-ДБ се притесни за Лукойл. Златната арка изчезна. Зеленски отличи Пеевски, Борисов и Петков

Добро утро!

Най-важното е тук:
Карлос Насар сложи международен връх в щангитеПП-ДБ се загрижи кой ще вземе " Лукойл " Как Народна република България захранваше палестинците с оръжие
Българският щангист. Той направи това при успеха си в шампионата за Световната купа в Доха с връх от 222 кг. в изтласкването в категория до 89 кг.

Постижението му е още по-значимо, тъй като идва откакто през май той претърпя контузия.

Тук можете да си припомните част от историята на Насар, който още преди две години беше воин в рубриката.
Помощ за Украйна, Конституционни промени и признателност от Зеленски
Парламентът утвърди даването на, обвързвана главно с оръжия с отпаднала нужда. Решението беше признато с гласовете на партиите, които поддържат кабинета – ГЕРБ, „ Продължаваме промяната – Демократична България “ (ПП-ДБ) и Движение за права и свободи.

В обява в туитър украинският президент Володимир Зеленски благодари поименно на Бойко Борисов, Делян Пеевски и Кирил Петков.

Трите партии, свързани с ограничение на опцията на президента да дефинира самичък състав на служебно държавно управление, разделянето на Висшия правосъден съвет (ВСС) на два обособени органа с унищожаване на Пленума му, както и част от текстовете за орязване на пълномощията на основния прокурор.

Президентът за промени в конституцията в този парламент, тъй като съгласно него той има „ рекордно ниско гражданско посланичество “.
Арката, паметникът и пейките
, която беше сложена единствено преди седмица на площад " Св. Александър Невски " в София като част от коледната декорация на града. Решението пристигна след сериозни мнения в обществените мрежи.

Потребителите в мрежата обаче бързо си откриха нова цел –, които бяха разхвръляни по един от тротоарите. Оказа се, че те не би трябвало да са там, а общината изиска от изпълнителя да ги реалокира.

В рамките на идващите 30 дни би трябвало да се извърши демонтажът на фигурите от. Фигурите ще бъдат преместени за краткотрайно предпазване, до момента в който се реши къде да бъдат изложени, сподели районният кмет на „ Средец “ Трайчо Трайков.
ПП-ДБ се загрижи кой ще управлява „ Лукойл “
Съпредседателят на ПП-ДБ на компания с неразбираема благосъстоятелност. По думите на Петков рискът е " да не се появи една офшорка ", зад която да стоят съветски или български купувачи. Той не уточни съответен образец.

Евентуална продажба на българските активи на „ Лукойл “ е обвързвана с опасности, тъй че държавното управление обмисля методите, по които може да ги избегне,.

За риск приказва и.

Коментарите идват 4 дни откакто " Лукойл " заяви, че обмисля в България.
Казусът с „ Пирогов “ не е завършил
, че ще изчака мненията на АДФИ и прокуратурата по проблема с отстраняването на шефа на болница „ Пирогов ” и тогава ще реши дали здравният министър Христо Хинков би трябвало да бъде заменен.

Желанието на министъра да уволни шефа на „ Пирогов “ се трансформира в следващото тестване за стабилността на ръководещото болшинство. Това предпочитание обаче се обърна като бумеранг против Хинков. по какъв начин се стигна до този процес и с какво ръководството на „ Пирогов “ е толкоз значимо.
Войната в Украйна и изборите в Русия
Руският президент на изборите през 2024 година Той към този момент е най-дълго управлявалият страната след диктатора Йосиф Сталин.

да не изпращат наблюдаващи за съветските президентски избори, които Москва счита да провежда и на украинска територия. Русия планува избори, в това число и в отчасти или напълно окупираните украински територии.

на спортисти от Русия и Беларус да вземат участие в Олимпийските игри в Париж през 2024 година, само че под безпристрастен байрак.

На фронта, които се криеха от съветските обстрели в локалния коксов цех. Новината идва на фона на усилващото се съветско нахлуване към града.

Двама украински политици са убити в еднакъв ден. Единият - край Москва, а другият - в Луганск. Общото сред тях е, че и двамата са сътрудничили на Русия. Киев ли стои зад покушенията?.
Няколко рекомендации
България е обучавала стотици палестински бойци, с цел да се бият против Израел, и им е давала голямо количество оръжие. Тогава страната се споделя Народна република България и следва линията на Съюз на съветските социалистически републики. Днес, 30 години по-късно, някои от обучаваните в България мъже вземат участие във властта на Палестинската автономност..

Знаете ли какво е да имате добър живот? Ако имате явен отговор, един немски социолог има съвет към вас: помислете отново. за персонална битка с дезинформацията.

„ Червена линия “ за проверяваща публицистика на Антикорупционния фонд (АКФ).

Журито отличи още и Вероника Димитрова от Нова телевизия, Богдана Лазарова от Българска национална телевизия и Емилия Димитрова от За истината.
Човек на деня
Градове, игрища и улици бяха преименувани на нея. Филмът за последното ѝ турне донесе най-високите продажби на билети за един ден в историята. А университети като Харвард организират курсове за това по какъв начин въздейства на аудиторията. Тя е на Свободна Европа.

, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено Ваш,

Николай Лавчиев
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР