Добро утро!Най-важното е тук:Алексей ПетровМестните избориТурция, Русия и Черно мореАлексей

...
Добро утро!Най-важното е тук:Алексей ПетровМестните избориТурция, Русия и Черно мореАлексей
Коментари Харесай

Три минути: Алексей Петров беше убит. Готови са първите кандидати за районни кметове в София

Добро утро!

Най-важното е тук:
Алексей ПетровМестните избориТурция, Русия и Черно море

Алексей Петров, който живя сред светлата и сивата зона на политиката и охранителния бизнес, беше. За убийството се знае малко, въпреки че резултатът от него може да има значими последствия за политическия и бизнес климат.
Какво знаем за закононарушението
Сигналът е подаден в Министерство на вътрешните работи към 12.20 ч. в сряда. Точното място на убийството не е известно, само че полицията е заградила регион на 400 метра от станция „ Бай Кръстьо “ на Драгалевския въжен превоз. Петров постоянно се е разхождал по този маршрут., е била простреляна в ръката, само че патронът е стигнал до гръдния панер. Откарана е в „ Пирогов “, където е вкарана в медикаментозна кома и готова за две интервенции.

Алексей Петров е бил и с трима охранители, които са разпитани.

Станете част от общността на Свободна Европа.
Какво не знаем за закононарушението
До 8 сутринта Министерство на вътрешните работи и прокуратурата не са споделили с какво оръжие е стреляно, какъв брой изстрела са създадени, кой е подал сигнала, какъв брой стрелци може да е имало, коя е потърпевшата жена. Версиите на медиите са голям брой, само че част от тях бяха опровергани. Хронологията на новините и появяването на версиите можете да наблюдавате в, който беше обновяван в действително време.

Интересува ли ви тази история? Изпратете ни вашата на.
Кой
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР