Добрият секс не е само наличие на добър партньор. Вижте

...
Добрият секс не е само наличие на добър партньор. Вижте
Коментари Харесай

Внимавайте за тези 7 женски грешки в леглото

Добрият секс не е единствено съществуване на добър сътрудник. Вижте кои са главните неточности, които пречат на дамите да изпитат същинска приятност в леглото.

Превръщане на секса в битовизъм
При двойките, които са дружно отдавна, сантименталният секс последователно се заменя от обикновен. Не че сътрудниците са се наситили един на различен, по-скоро сексът се възприема като част от бита. Разписанието е „ вечеря, душ, секс”. Колкото и да е хубаво, омръзва.

Сексуален шантаж
Някои дами постоянно употребяват секса за изнудване, даже и да не е изцяло умишлено. „ Ако не се прибереш в точния момент / в случай че не ми купиш обувки / в случай че не изхвърляш боклука – няма секс.” Помнете, че никой не обича да бъде шантажиран.

Просто секс
Сексът не е единствено физическо прекарване, а е част от цяла цялост от прекарвания – другарство, обич, взаимно схващане, общи ползи и така нататък Не отделяйте интимната непосредственост от останалите връзки.

Комплекси
Без подозрение никой не е съвършен и всеки има дефекти във външността. Не поставяйте акцента върху тези недостатъци, до момента в който вършиме обич другояче няма по какъв начин да получите и да доставите наслаждение. Още един постоянно срещан комплекс е, че единствено „ развратните “ дами вършат избрани неща в леглото – а това лишава „ благоприличните” от много приятни чувства.

Излишна приказливост
Да изкажеш желанията и страстите си е едно, а напълно друго – да не млъкваш и да изискваш разговори по време на секс. Едва ли сътрудникът ви е подготвен да разисква с вас новата ви рокля или проблемите в работата, до момента в който сте в леглото.

Грешен избор
Много дами считат, че в случай че мъжът е по-възрастен, е по-опитен. Или в случай че е млад, е деятелен. Не чертайте авансово мечти в главата си, с цел да не се разочаровате.

Нужда „ да си като другите”
Много постоянно дамите са склонни да вършат секс, макар неналичието на предпочитание, тъй като „ по този начин вършат всички”. За да избегнете тази неточност, доверявайте се на интуицията си, а не това, което виждате към себе си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР