Добрият сън е важен не само за здравето ни. Когато

...
Добрият сън е важен не само за здравето ни. Когато
Коментари Харесай

Грешките при сън, които ни пречат повече, отколкото си мислим

Добрият сън е значим освен за здравето ни. Когато тялото ни няма задоволително време за възобновяване по време на нощта, освен се усещаме зле, само че и не изглеждаме в най-хубавата си форма на сутринта.
Още от Свободно време  вино " До 20 евро плащате цената на виното, над 20 - своята ” - разрушаваме митовете за виното!  жена есен книга одеяло Притча: Погледни ме още веднъж, с цел да ме прецениш  жена " - Бабче, по какъв начин да схвана, че съм се влюбила? "  г 10-те канони на мощната жена
Трябва да се грижим за храненето си преди лягане и в случай че успеем да заобикаляме опредлени неща преди лягане, това би ни се отразило доста добре.

И даже когато си легнете, е добре да следите за следните неща, които могат да ви оказват помощ да спите по-добре и да се чувствате по-добре на сутринта.

Ако употребявате бутона за отсрочване на алармата...

Дори и спомагателните 5 или 10 минути да ви се костват много съблазнителни, това не прави за вас нищо положително. Времето сред алармите, когато ги отлагате, е прекомерно малко, с цел да успее вашето тяло и схващане да се сложи в положение на спокоен сън.

Даже противоположното - при всяко последващо отсрочване, то има все по-малко време да направи това и карйният резултат е, че имате през целия ден по-късно, в който се пробвате да се борите с умората.

Ако оставяте домашния си любим с вас в леглото...

Колкото и да са пухкави и меки на гушкане кучетата и котките не са за вашето легло. Според последни проучвания 63% от притежателите на домакински любим не могат да се наспят добре през нощта, до момента в който той лежи на леглото до тях.

Колкото и да е мъчно, с цел да могат и двете страни да се възползват от положителния сън през нощта, дребното куче или котка би трябвало да спят в свои лични кревати.
 Thinkstock
Ако желаете да наваксате едновременно всичкия пропуснат сън...
Говорим си за...  метеоритен дъжд метеор Тази вечер се сбъдват всичките ни стремежи!  обич магия Ако имате проблем в любовта, направете магия...  природа небе нощ Утре е Голяма Богородица, тази нощ се сбъдват най-силните ни стремежи  двойка обич Притча за великата обич и силата на времето
Разбира се, идеалното количество сън, от което се нуждае всеки човек е друго за всеки, само че най-общо е от 7 до 9 часа на нощ. Много от нас вършат следната неточност - в случай че предходната вечер не сме съумели да се наспим, се опитваме да компенсираме на идната.

Така се получава по този начин наречената "банка за сън " - взимаш от една вечер, с цел да си наваксаш 3-4 по-късно със изгубения сън.

Ако спите в прекомерно топло помещение или легло...

Колкото и да е хубаво да се сгушите в топлото легло, би трябвало да следите температурата в стаяа да не надвишава 18 градуса. Прекалено високата температура не разрешава на мозъка ни да заспи. Дори и да спите по 8 часа, няма да можете да се възстановитепо този метод въобще.
 Thinkstock
Ако си лягате по друго време...
 Място за живот: триместен разтегателен диван с лежанка VIMLE от IKEA Edna предлага Място за живот: триместен разтегателен диван с лежанка VIMLE от IKEA
Ежедневието ни не постоянно разрешава да си легнем едновременно вечер. И све отново е добре да следим да си лягаме вечер в избран час. Колкото по-често го вършим, толкоз по-лесно тялото ни влиза в режим за сън. Така организмът се приспособява по-бързо и влиза в верен темп.

Още забавни публикации, които да прочетете:
Честото пробуждане е по-вредно от неналичието на сън Сън за благополучие, здраве и хубост По какъв брой часа дневно спят известните?
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР