Добрич. За втора поредна година Община град Добрич и Местната

...
Добрич. За втора поредна година Община град Добрич и Местната
Коментари Харесай

Обучителна среща – семинар за предотвратяване на девиациите в поведението на децата се проведе в Добрич

Добрич. За втора поредна година Община град Добрич и Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните организираха обучителна среща – семинар за поддръжка на деца и фамилии за попречване на девиациите в държанието на децата и проблемите свързани с тях, оповестиха от пресцентъра на общината . Представители на 12 общини – секретари и членове на МКБППМН, инспектори от детска педагогическа стая, публични възпитатели и експерти от разнообразни обществени услуги взеха присъединяване в семинара на тематика: „ Актуални проблеми свързани с практиката на експертите, ангажирани в системата на МКБППМН “.
Семинарът беше открит от доктор Емилия Баева – заместител – кмет „ Хуманитарни действия “, Председател на Местната комисия, която пожела триумфи на участниците работещи по предварителна защита на рисково държание при малолетните и малолетните.
Лектори на обучителната среща бяха Константин Томанов – Секретар на Централната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните към Министерски съвет, доцент доктор Гинка Механджийска – доцент в катедра „ Социална работа “ към факултета по педагогика на Софийски Университет „ Св. Климент Охридски “ и доцент доктор Антон Славчев – психиатър и някогашен учител към Катедра Психиатрия на Медицинския Университет в София, които срещнаха присъстващите с тематиките: „ Екстремизъм, радикализъм и тероризъм “, „ Социалните фактори за агресивното държание и насилието “, и „ Супервизия и предварителна защита на синдрома Бърнаут при експертите на МКБППМН “.
На срещата във формалната и неофициална конюнктура участниците изказваха своите отзиви и мнения от другите служебни позиции и споделяха нуждата от сходни образования и в бъдеще, за обмяна на опит и създаване на сполучливи модели за предварителна защита и противопоставяне на противообществените прояви.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР