Добрич. Възпитаници на СУ Св. св. Кирил и Методий“ в

...
Добрич. Възпитаници на СУ Св. св. Кирил и Методий“ в
Коментари Харесай

Възпитаници на училища в Добрич и читалища в областта изработиха сувенири, с които участват в благотворителната инициатива „Коледно вълшебство сътвори“

Добрич. Възпитаници на СУ „ Св. св. Кирил и Методий “ в Добрич създадоха сувенири, с които да вземат участие в благотворителната самодейност „ Коледно чудо сътвори “, съобщи сътрудник на Радио „ Фокус ” – Варна . Децата от 2 В клас са измайсторили с доста обич и фикция снежни човечета, елхи и коледни картички.

Изработеното с доста труд и страст, е показано на коледния ъгъл пред Младежки център - Добрич, в поддръжка на акция „ Споделен самун “ на Фондация „ Милостиво сърце “. Учениците от 6 клас при ОУ „ Йордан Йовков “ в град Добрич също са изработили и подкрепили с коледни картички и сувенири благородната самодейност.

Красиви празнични украшения са сътворили креативен екипи към читалищата в добруджанските села Ловчанци, Царевец, Росеново, Паскалево, Ломница, Победа, Овчарово, Стефан Караджа, Котленци и Одринци. Всеки може да посети този ъгъл, да си хареса нещо и да го отнесе вкъщи, с цел да зарадва близки и другари, и да остави благотворително средства колкото пожелае. Благотворителната самодейност „ Коледно чудо сътвори “, проведена от Младежки център - Добрич, продължава до 23 декември. Коледният ъгъл се намира до централния вход на Младежки център – Добрич и ще бъде отворен всеки работен ден от 11,30 до 17,30 ч.

Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР