Добрич. Ремонтът на пътя Генерал Тошево - Кардам се бави

...
Добрич. Ремонтът на пътя Генерал Тошево - Кардам се бави
Коментари Харесай

Преглед на основните теми в добруджанския печат

Добрич. „ Ремонтът на пътя Генерал Тошево - Кардам се бави поради деформации на железопътен надлез “, оповестява на първа страница вестник „ Добруджанска естрада “ . Срокът за довеждане докрай на този път е бил октомври предходната година. Новият период е до четири месеца да приключат дейностите. „ Приключи първата за 2022 година акция на Български червен кръст в община Генерал Тошево “, оповестява изданието.

В началото на месеца хранителни пакети са получили 44 лица, които са имали потребност от сходен жанр подкрепяне. 18 обитаеми места са обхванати от акцията. „ 30 делегати от Добричка област отпътуват за 50-иа конгрес на Българска социалистическа партия “, оповестява всекидневникът.

Форумът ще се организира в събота в София. В две точки ще бъдат прегледани отчет на Националния съвет на партията за отминалите избори и подадената от Корнелия Нинова оставка като ръководител на Българска социалистическа партия. Областната комисия по превоз в Добрич е актуализирала регионалната транспортна скица. Подобна смяна в повсеместен тип не е правена от почти 22 години.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР