Добрич. От понеделник без тестове на училище в Добрич“, съобщава

...
Добрич. От понеделник без тестове на училище в Добрич“, съобщава
Коментари Харесай

Преглед на основните теми в добруджанския печат

Добрич. „ От понеделник без проби на учебно заведение в Добрич “, оповестява на първа страница вестник „ Добруджанска естрада “ . В цялата област от през днешния ден учениците ще учат присъствено. Отчетена е заболяемост 250 на 100 000 души, което разрешава да се премине към този формат. Информацията е на Регионалното ръководство по обучение.

„ Празнични фермерски изложби ще има през тази седмица в Балчик, Каварна и Добрич “, оповестява изданието. По традиция всеки четвъртък в Добрич се организира такова ревю. Тази седмица то съответствува с празничните издания. Ще се организира от 10,00 до 15,00 часа в АЕМО „ Старият Добрич “.

„ До 31 декември овощари и градинари би трябвало да потвърдят реализацията по обвързаната поддръжка “, оповестява всекидневникът. Подаването на заявления би трябвало да се реализира в този период от претендентите по схемата „ Картофи, лук и чесън “, това припомнят от Държавен фонд „ Земеделие “. Към момента от над 11 700 претенденти едвам 6371 са подали такива документи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР