Добрич. Община град Добрич и ваканционно селище Албена“ представиха съвместната

...
Добрич. Община град Добрич и ваканционно селище Албена“ представиха съвместната
Коментари Харесай

Добрич: Общината и ваканционно селище „Албена“ представиха съвместната инициатива Sunday Fest

Добрич. Община град Добрич и ваканционно населено място „ Албена “ показаха взаимната самодейност Sunday Fest, съобщи кореспондентът на Радио „ Фокус ” – Варна . По случай своя 50-годишен празник и с помощта на сполучливото партньорство с Община град Добрич „ Албена “ сервира добра вест за жителите на Добрич и района - от месец юни до края насептември, този сезон, те получават специфични отстъпки за басейни, заведения за хранене, спа процедури и атракциони във ваканционното населено място. Всяка неделя и понеделник Община град Добрич е осигурила безвъзмезден превоз. Автобусите от Добрич ще потеглят в неделя и в понеделник в 09.30 часа от Младежкия дом, от „ Албена “ връщането е в 17.00 часа. Инициативата към този момент е тествана предишния уикенд. Интерес и присъединяване са декларирали над 40 души. Официално тя ще започва този уикенд.
Книжките с промоционалните цени „ Sunday Fest “ се популяризират от понеделник. Могат да бъдат открити в бюрото на „ Албена тур “. Това е административната постройка в курортния комплекс и в Добрич в офиса на „ Е-турс “, той се намира тъкмо против постройката на Общината. Цената на една такава брошура е 4.90 лева В тази цена са включени превоз с рейс от и до Албена и талони с друга отстъпка. Най-атрактивна е отстъпката за прилагане на чадър или шезлонг в границите на един ден. Цената е 2.00 лева Всеки закупил такава брошура ще има опция да употребява 30% понижение при посещаване на избрани заведения за хранене, при консумация в избрани заведения, както и за вход в един от най-хубавите водни паркове в Европа, а също и за спа процедури. Плажът на „ Албена “ от години е отличен със „ Син байрак “. 50% ще може да се употребява отстъпка от цената за нощувки в някои от три-звездните хотели в комплекса при настаняване на база Ол инклузив или нощувка и закуска. Чрез тази самодейност „ Албена “ прави жест към добруджанци и в това време се придържа към своята политика за стабилно развиване, стимулирайки жителите на Добрич и района да посетят комплекса с рейс вместо със своите персонални коли.
Политика на ваканционното населено място от години е да се редуцира количеството нездравословни излъчвания във въздуха и грижата за обезпечаване на здравословна среда. Това напомни Димитър Тачев, заместник-директор „ Маркетинг и продажби “ във ваканционното населено място. Промоционалните книжки ще дадат опция на добричлии да вземат участие през летния сезон във фестивали, концерти или просто да летуват в композиция - плаж и спорт. Всяка брошура може да се употребява от един член на семейство. При привършване на талоните може да бъде закупена нова брошура. Туристите на Албена (основно руснаци и израелци) ще имат опция пък да посетят още веднъж в границите на Sunday фест град Добрич и всички исторически обекти, с опция за обяд, а за децата предлагането е посещаване на Центъра за отбрана на природата и животните в композиция с пикник. Инициативата бе показана от Димитър Тачев и заместник-кмета „ Икономическо развиване и европейски фондове “ в Община град Добрич Росица Йорданова.
Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР