Добрич. Община Добрич съвместно с ОП Спортни имоти“ организира на

...
Добрич. Община Добрич съвместно с ОП Спортни имоти“ организира на
Коментари Харесай

Световният ден на ходенето ще бъде отбелязан в Добрич

Добрич. Община Добрич взаимно с Оперативна програма „ Спортни парцели “ провежда на 22 октомври 2019 година от 10.00 часа в Семеен кодекс „ Простор “ отбелязване на Световния ден на ходенето. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Стартът на проявата ще бъде даден пред СЗ „ Добротица “. Всички искащи да се включат в спортната демонстрация ще изминат маршрут по алеите на Семеен кодекс „ Простор “, наличен за всички, без значение от пол и възраст.
Световният ден на ходенето е една от най-масовите спортни прояви на Международната асоциация спорт за всички (ТАФИСА). Тя има за цел да разпространява здравословния метод на живот посредством упражняване на най-леснодостъпната и естествена физическа интензивност – ходенето. В България се отбелязва за 27-ма поредна година и е част от Националната стратегия на Асоциацията за физическа интензивност и развиване на българското население „ Булфар – 2020 “.
За участниците в спортния празник е планувана лотария с доста награди, в която с авансово запълнен ваучър може да взе участие всеки. Наградите - раници, тениски, ракети за бадминтон, хилки за тенис, волейболни, баскетболни и футболни топки, са обезпечени от Община Добрич.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР