Добрич. Няколко европейски първенства се провеждат в курортния комплекс Албена

...
Добрич. Няколко европейски първенства се провеждат в курортния комплекс Албена
Коментари Харесай

Добрич: Няколко европейски първенства се провеждат в курортния комплекс Албена през месец юли

Добрич. Няколко европейски шампионати се организират в курортния комплекс Албена през месец юли. Това заяви Виктория Симеонова, специалист „ Връзки с обществеността “ във ваканционното населено място, съобщи сътрудник на Радио „ Фокус ” – Варна . Над 1000 спортисти идват в Европейския курорт на спорта. Албена ще бъде хазаин на няколко интернационалните спортни шампионати през юли. Футболно учебно заведение, спартакиада на учителите с интернационално присъединяване, европейско състезание по хокей на трева за юноши, лагер по карате, тенис шампионат за дилетанти и фестивал по тенис на маса са единствено част от спортните интензивности, които гостите на комплекса могат да проследят от близко. След като през предишния месец сполучливо в Албена стартираха учебно заведение по плуване и учебно заведение по гмуркане, в този момент в комплекса е и VfL Bochum 1848 футболно учебно заведение. Занятията му са предопределени за младежи и девойки на възраст от 5 до 15 години. Продължителността на подготвителната стратегия е 5 дни. Треньорите са определени потвърдени имена в немския футбол, като Себастиън Шахтен, Петър Кьолце, Томас Кемпе и други.
През последните три години ваканционно населено място Албена е вложило повече от 5 милиона лв. в спортни уреди. Така гостите на комплекса имат опция да упражняват повече от 40 типа спорт. Това е повода Албена да е първият в историята Европейски курорт на спорта. Тъй като спортът е част от здравословния метод на живот, от комплекса се грижат и за другите аспекти от дейния живот на гостите си. В началото на годината е отворила порти Специализирана болница по рехабилитация, която работи по здравна каса. В нея потвърдени експерти се грижат за здравето на пациентите.
Албена завоюва оценката за най-иновативна СПА дестинация на Стария континент с помощта на своите съвременни и сертифицирани 4 СПА центъра, в които гостите релаксират освен през летния сезон. Над 50% от пресните плодове и зеленчуци, които гостите на комплекса употребяват в заведенията за хранене, са създадени в биоградините на „ Еко Агро “ – дъщерна на „ Албена “ АД компания, чиито градини са на едвам 10 км от ваканционното населено място, а от тази година гостите имат опция да ги посетят и персонално да се убедят във високото им качество и несравним усет.
Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР