Добрич. На 8 юни 2018 г. от 19.12 часа във

...
Добрич. На 8 юни 2018 г. от 19.12 часа във
Коментари Харесай

Добрич: В Етнографски комплекс „Стария Добрич“ ще бъде представена новата книга на Валя Добринчева „Посвещение

Добрич. На 8 юни 2018 година от 19.12 часа във вътрешния двор на Етнографски комплекс „ Стария Добрич “ ще бъде показана новата книга на Валя Добринчева „ Посвещение ". Това оповестиха от пресцентъра на Общината . На представянето ще бъдат четени фрагменти от новата ѝ книга „ Посвещение “. Книгата е определяна от рецензията като лирика в прозаичност. Книгата „ Посвещение “ е с илюстрации от Радостина Милушева и редактор Уляна Андреенко, издателство „ Литературен конгрес “, София 2018.
Премиерата се реализира с общителното домакинство и подпомагане на Регионалния исторически музей, Сдружение на писателите и Община Добрич.
Валентина Добринчева е родена на 2 юли 1976 година в град Добрич. Живее от 2003 година непрекъснато в Добрич. Работила е като админ на осведомителния портален уебсайт www.dobrich.com; основен редактор на вестник “Антимовски хан ” – регионален месечник за животопис и просвета, издание на Сдружение на писателите – Добрич. Понастоящем е в редколегията на новото списание „ Антимовски хан ". От 1 януари 2009 година е член на екипа на Дарик радио Добрич като публицист.
През 2010 година излиза първата й поетична книга със заглавие „ Шипка “, издателство „ Литературен конгрес “, библиотека „ Българска колекция “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР