Добрич. Дните на руската култура в града започват на 24

...
Добрич. Дните на руската култура в града започват на 24
Коментари Харесай

Добрич: Дните на руската култура в града започват на 24 юни

Добрич. Дните на съветската просвета в града стартират на 24 юни. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . От 17.00 часа в Художествената изложба ще се състои разкриване на галерия с картини от модерни съветски художници. Изложбата може да се посети до 28 юни.
Гостуващите креативен колективи ще изнесат концерт от 18.00 часа на сцената на пл. „ Свобода “. Жителите и гостите на града ни ще могат да видят осъществявания на съставите от град Наро-Фоминск, Московска област: Ансамбъл за съветски национални песни „ Песенград “ с началник и солист Людмила Арнаутова, Дует за естрадни песни „ Каприз “ Людмила Аношкина и Роман Ивченков, солистката на Ансамбъл „ Съзвучие “ Марина Молчалина, както и Театър за естрадни песни „ Радуга звезд “ от град Подольск, Московска област с началник Александра Кандалина и познатият ни Танцов колектив „ Фантазия “.
Като част от делегацията в България са и президентът на Общество за дружба и съдействие с балканските страни Андрей Галкин, вице-президентът на Международната Асоциация на Побратимените Градове (МАПГ) Олег Антонов, Олга Молчалина - президент на Благотворителен фонд „ Славянски обичаи “, представители на Международен съюз за дружба (МОСД) и Руски фонд на мира (РФМ).
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР