Добрич. Десет нови обекта са включени в раздел Собствени бюджетни

...
Добрич. Десет нови обекта са включени в раздел Собствени бюджетни
Коментари Харесай

Реконструкция на водопроводна мрежа в жилищен квартал и улично кръстовище са сред новите обекти, които налагат актуализация на общинския бюджет на Добрич

Добрич. Десет нови обекта са включени в раздел „ Собствени бюджетни средства “, което постанова разискване и вероятно приемане от Общинския съвет на актуализация на общинския бюджет и Програмата за финансови разноски на Добрич, съобщи сътрудник на Радио „ Фокус ” – Варна . Списъкът с нови обекти включва: реорганизация на вътрешно-разпределителна водопроводна мрежа в кв. „ Рилци “ - I етап; правене на капиталов план за въвеждане на енергоспестяващи ограничения и съкращаване на нездравословните излъчвания от постройката на Спортно учебно заведение „ Г. С. Раковски “ и ученическото общежитие; правене на капиталов план за главен ремонт на улица в кв. „ Рилци “; правене на капиталов план за ново улично кръстовище при пресичането на ул. „ Иван Вазов “ и ул. „ Панайот Хитов “; обезпечаване на контейнери за сметоизвозване и на едносекционно весло за Оперативна програма „ Комуналстрой “; катафалка за Оперативна програма „ Обреден дом “; товарен автомобил за ‚Домашен обществен патронаж “; профилиран автомобил за лица с увреждания за „ КСУ – Палитра “ и автомобил за потребностите на „ Социални грижи “.

В Раздел „ Дългосрочен дълг “ са включени улици в Добрич, за които следва възлагане на строителни действия: главен ремонт на ул. „ Захари Стоянов “ (участъка от ул. „ Сан Стефано “ до ул. „ Стоян Михайловски “); главен ремонт на ул. „ Ген. Колев “ (участъка от ул. „ Захари Стоянов “ до кръстовището с ул. „ България “); главен ремонт на ул. „ Каменица “ (участъка от ул. „ Бойчо Огнянов “ до ул. „ Агликина поляна “); главен ремонт на ул. „ Бойчо Огнянов “ (участъка от ул. „ Христо Ботев “ до ул. „ Каменица “).

Добавени са и дейностите планиране и практикуване на строителен и авторски контрол на улици. Пълният текст на предлагането, импортирано от зам.-кмета с сектор „ Устройство на територията “ инж. Пенчо Керванов, е оповестено на интернет страницата на локалната администрация.

Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР