Добри Добрев, Стоян Берберов и Пламена Добрева са семейство български

...
Добри Добрев, Стоян Берберов и Пламена Добрева са семейство български
Коментари Харесай

Гард Инвест: Kaufland ни помага да предлагаме зеленчуци с качество

Добри Добрев, Стоян Берберов и Пламена Добрева са семейство български производители, които обработват 150 дка плодородна земя в региона на гр. Раковски, област Пловдив.
Kaufland България си партнира с български производители от над 12 района в страната, като по този метод поддържа родното произвеждане и предлага на клиентите си пресни и качествени плодове и зеленчуци. Само през 2020 година веригата е продала 48 милиона кг продукция на български производители.

Семейство Добреви са един от дългогодишните сътрудници на компанията, който години наред обезпечава свежи български марули и други типове зеленчуци за обичаните пролетни салати.

Историята им стартира преди 21 години, когато компанията „ Гард Инвест “, тогава благосъстоятелност на родителите им, закупува Оранжериен комплекс „ Раковски “. Днес ръководството е в ръцете на Стоян, Пламена и Добри, които към този момент 9 години обработват оранжерийни площи от 150 дка. Отдадени напълно на фамилното стопанство с доста грижа, усърдие и обич отглеждат български зеленчуци – най-вече марули, краставици и домати.

„ Най-голямото предизвикателство измежду отглежданите от нас култури са краставиците “, споделя Добри. „ Те са като дете – изискват доста грижа и внимание, тъй като са доста взискателни – отглеждат се при избрана мокрота и при непоколебим температурен режим “. Въпреки това фамилната компания не се отхвърля от производството на краставици, даже в противен случай – отглежданите от тях краставици са с извънредно високо качество.  Производството на Гард Инвест е сертифицирано по интернационалния стандарт Global G.A.P, който постанова практики за стабилно земеделие и подсигурява качеството на създадената продукция.  



От 7 години фамилията има до себе си правилен сътрудник в лицето на Kaufland България. Търговската верига дефинира посредством предварителни контракти размера продукция, който ще изкупи, като по този метод Добри, Стоян и Пламена работят със спокойствието, че тяхната продукция ще откри реализация, а това им дава опция да се концентрират напълно върху качеството на своята стока.

Българският подбор постоянно е бил приоритет за Kaufland България. Компанията се стреми всяка година да надгражда предлагането на български плодове и зеленчуци, като по този метод съумява да отговори на все по-голямото търсене на родна продукция. Успоредно с това веригата дава отговор и на условията на клиентите за качество, прилагайки  стриктен многостепенен надзор по цялата верига на произвеждане на плодовете и зеленчуците - от избора и засаждането на най-хубавите сортове семена взаимно с производителите, през развъждането им, до тяхното предпазване и излагане на рафтовете в хипермаркетите.

Историите на още български производители, с които Kaufland си партнира, можете да намерите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР