Добре започна мача за нас, но оставихме Лудогорец да си

...
Добре започна мача за нас, но оставихме Лудогорец да си
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Лудогорец няма нужда от слугинаж и бутане

„ Добре стартира мача за нас, само че оставихме Лудогорец да си подава топката, не скъсявахме дистанцията и не влизахме в единоборства. Малко прегоряхме, а след това, поради развиването на дуела, ни падна духът. “

Това сподели треньорът на Черно море Илиан Илиев, откакто „ моряците “ позволиха домашен поврат и загуба с 1:2 от Лудогорец в първия полуфинал на шампионата за Купата на България.

Той бе управителен от основния арбитър Волен Чинков, който подмина искания за дузпа на домакините и наставникът им разумно не бе по никакъв начин удовлетворен.

„ Лудогорец изигра добре мача. Допуснахме два доста леки гола за полуфинал в шампионата. Не изиграхме нашия футбол. Второто полувреме излязохме по-агресивно и високо, само че не стигнахме до чисти обстановки. Като цяло не бе казусът притежанието, бяхме по-сковани и прегоряхме. Благодаря на публиката за поддръжката, само че като срещнахме другата реалност, се стъписахме. Можехме да се представим по-добре в отбранителен проект. Със сигурност ще се опитаме да изправим грешката втория мач, въпреки да знаем, че няма да е елементарно “, уточни Илиев и разяснява съдийството на „ Тича “.

„ Лудогорец като тим, бюджет и футболисти нямат потребност от побутване. То не оказва помощ на българския футбол и Лудогорец го вижда в Европа. С назначението на Чинков знаехме, че има да връща остарели неща. Първо я има дузпата, след това пипане на Сашо. Бяхме готови за това, само че нищо не можахме да създадем. Колкото и да си приказваме, керванът си върви и никой не го интересува. Много е елементарно да приказваме за статистика. В предната година в плейофа загубихме поради анулиран чист гол. Червеният картон на Стефан, преди този момент има чист фал против Виктор Попов. Те са дребни неща, само че с водещите тимове имаш дребни благоприятни условия, които би трябвало да използваме. Лудогорец в случай че желаят да израстват като тим, нямат потребност от този слугинаж в България. И като показахме резултат какъв беше? Сон шожмон (б.р. Няма промяна), както споделят французите. “
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР