Добре съм, за щастие успях да се отбранявам. Вчера, прибирайки

...
Добре съм, за щастие успях да се отбранявам. Вчера, прибирайки
Коментари Харесай

Таслаков: Аз съм вторият политик, срещу когото е вадено оръжие

Добре съм, за благополучие съумях да се защитавам. Вчера, прибирайки се към дома ми, лицето Иван Белишки, наследник на кмет от ГЕРБ, ме атакува на тротоара. Успях да се защитя, което го шокира, и стартира да търси револвер в чантичката си. Извади оръжието и взех решение, че би трябвало да го обезвредя – влязох в най-близкия магазин, тъй като там пространството е по-тясно и чаках да има очевидци. Той ме последва с оръжието си, стана едно сдърпване сред нас. После споделих на хората да се обадят на 112, при което той се отхвърли, отскубна се и побегна. Това описа пред медии в Народното събрание националният представител от " " Стоян Таслаков, който през вчерашния ден е бил атакуван и заплашван с револвер.

,,Първите закани, които съм получил, са отпреди два месеца, защото поради мен беше задържан кметът на Стамболийски от ГЕРБ. Тогава той стартира да ми написа във Facebook, само че не съм му отговарял. Подадох сигнал до полицията и прокуратурата, надявайки се, че ще има някакъв резултат'', добави депутатът.

По думите му предходната седмица отново е имало случай.

Тогава единствено ме блъсна и ме заплаши. Подадохме втора тъжба до полицията и прокуратурата. Увериха ни, че лицето ще бъде арестувано, само че не щеш ли през вчерашния ден още не беше арестувано. Аз по никакъв метод не съм отговарял на заканите и известията, че с цел да го предизвиквам, добави Таслаков.

Той бе безапелационен, че Белишки е рисков и че след неговия случай са се появили още десетки хора, които са били заплашвани от него.

Аз съм втория политик, против който е вадено оръжие. Знаете кой е първият (Ахмед Доган, бел. ред.), приключи Таслаков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР