Добре оформеното дупе е най-голямото оръжие на жената. Така модерното

...
Добре оформеното дупе е най-голямото оръжие на жената. Така модерното
Коментари Харесай

Голямо дупе – новата мода сред жените

Добре завършеното дупе е най-голямото оръжие на дамата. Така модерното в последно време бразилско дупе, кара множеството дами да желаят по-секси закръглени форми. И в това няма нищо неприятно, несъмнено, само че вместо с извършения във фитнес, родните плеймейтки и миски избраха по-лесния метод да се снабдят с апетитна Б-страна - посредством интервенция.

Последната, която май е прибегнала до услугите на умел хирург е Венцислава Тафкова. " Мис България 2020 " знае, че в случай че желае да е настояща, би трябвало да е с едни гърди напред. Е, към този момент и със сочно дупе, както е последният тренд, видя Lup.bg.

Тафкова разгласява нова фотография, на която театралничи в тил и подчертава върху дупето си, като част от почитателите й заподозряха, че е ремонтирано. Миската има 375 кубика силикон в гърдите, които постави преди година и дебютира с новите си бомби в в столична дискотека, където Венцислава се постара всички да видят, че в града има нова силиконова пазва.

" Реших да го направя за свое лично самочувствие и тъй като ми се постановяваше. Свалих доста килограми и трябваше да си направя промяна на бюста. Аз съм " ЗА " корекциите, когато се постановат, както е в моя случай. Всяка жена би трябвало да се харесва и да има самочувствие ", оправда се пловдивчанката, която май е последвала образеца на Николета Лозанова и се е сдобила с ремонтирана Б-страна.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР