Добре оформеният кандидат-депутат от ИТН Станислав Балабанов вбеси водещия от

...
Добре оформеният кандидат-депутат от ИТН Станислав Балабанов вбеси водещия от
Коментари Харесай

Голям скандал по Нова. Виктор Николаев унижи жестоко Балабанов в ефир

Добре завършеният кандидат-депутат от Има Такъв Народ Станислав Балабанов вбеси водещия от Нова телевизия Виктор Николаев в гостуването си преди минути. Човекът на Слави стартира да ръси мозък и направи забележка на журналиста, че е хубаво да задават въпроси за истината у нас, с цел да знае народът какво се случва.

Това явно вбеси Виктор и той се сопна на госта си: „ Не се грижете за нас, ние това работим много от дълго време “.

„ Грижа се, тъй като ние сме сътрудници “, подсети ми Балабанов.

„ Напротив, не сме сътрудници “, изрази противоречие Николаев.

„ Аз съм публицист “, посочи Балабанов.

„ Не сме сътрудници. В момента сте кандидат-депутат и нямате нищо общо с публицистиката, а имате по общо с политиката, тъй че сега не сте публицист, най-малко аз не ви одобрявам в това качество “, сложи завършек на словесния разговор Виктор Николаев.

Иначе Балабанов приказва за баланс и непоклатимост в страната, с цел да може най-сетне редица закони, които останаха негласувани, да се одобряват – като Плана за възобновяване и правосъдната промяна.

„ Най-важни са хората, защото сме в пета поредна акция. Достатъчно време мина и обществото разбра, че се оказахме прави за доста от нещата, за които говорихме.

Видяхте по какъв начин наподобява отчетът на служебния финансов министър Росица Велкова, видяхте и какво се случи в Северна Македония ”, разяснява Станислав Балабанов.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР