Добре ми е сама да съм си шефКато види Алиса

...
Добре ми е сама да съм си шефКато види Алиса
Коментари Харесай

Лора Караджова: Взимай всичко от живота с пълни шепи!

Добре ми е сама да съм си началник


Като види Алиса и татко ми не помни за мен


Аз съм търпелива, тиха и дипломатична като татко ми


С приятеля ми към този момент си приказваме за бебе, само че още ни е рано

 56-2  56-4  56-1  56-3  56-6  56-5
– Лора, другата седмица имаш рожден ден. Как ще го отпразнуваш и ще поканиш ли и съквартирантите ти от “Вип брат ”?
– Откровено казано, около присъединяване ми в това шоу, към момента съм в някакъв филм и не ми е доста до празнуване, само че най-вероятно ще се съберем с най-близките ми хора. Няма да върша огромен ваучър, тъй като не ми се върви в заведение да се опиваме, само че в случай че въпреки всичко реша да направя подобен, сигурно ще поканя и съквартирантите. С Божана даже към този момент купонясвахме след края на “Биг брат ”.

– Над какво работиш сега?
– Над последния си сингъл, който се надявам да излезе до месец. За него ще ми оказва помощ Бобо, а режисьор на видеото, както постоянно е Валери Милев.

– Кой беше твоят любимец във “Вип брат ” и съгласно теб с какво впечатли феновете спечелилият Наско Колев?
– Наско беше и един от моите любимци, тъй като сподели доста хубави качества за възрастта си. Имам поради, че е единствено на 20 години, а пък се държи като същински мъж – джентълмен е, доста е учтив, сподели разсъдък и богата обща просвета. Талантливо и работливо момче е. Друг любимец ми беше Божана – удивлявам се на бързия й разум, подарък слово, разсъдък, както и на метода по който готви, борбения й темперамент, трудолюбието, това са доста мощни качества. Стефан (Николов –б.а.) също е доста готин човек, доста ми помагаше да се усещам добре вътре и ме защитаваше, грижеше се за мен. За Петко (Димитров-б.а.) мога да кажа, че също ми е доста добър другар, тъй че всеки един от финалистите заслужаваше да завоюва.

– Живееш независимо още от 21-годишна и несъмнено не ти е било елементарно. Случвало ли ти се в по-трудни моменти да се обадиш на татко ти – Данчо Караджов и да му поискаш пари, с цел да спасиш ситуацията?
– О, въобще не ми е било елементарно и продължава да ми е мъчно, само че това е животът – няма елементарно! Слава Богу, в никакъв случай не ми се е случвало да желая пари от татко ми, само че е имало моменти, когато в действителност ножът е опирал до кокала, обаче по този начин са се случвали нещата, че тъкмо тогава е излизала някаква работа и е спасявала ситуацията. На мен ми е напряко супер неловко да желая нещо от нашите, имало е случаи в които татко ми самичък е решавал да ми даде да си купя нещо, като бащински жест…

– Най-хубавият ти и най-неприятен миг във “Вип брат ”?
– Най-хубавият беше, когато пристигна моето гадже и това супер доста ме зарадва, тъй като аз чаках различен човек! Мислех си, че татко ми ще влезе и, когато пристигна приятелят ми, в действителност бях супер щастлива. Преди това даже ми беше доста мъчително, тъй като гледах по какъв начин половинките на останалите влизаха вътре и по какъв начин успяваха същински да ги зарадват, само че се случи и на мен. Иначе най-неприятният миг естествено беше, когато Кулагин скапе тортата за рождения ден на щерка ми Алиса. Знаех, че ще създадем друга, само че не можех да допускам по какъв начин човек може да направи такова нещо!

– Какво ти споделиха Данчо Караджов и приятелят ти – диджей Марсел Рохас, след излизането от къщата?
– Баща ми сподели, че е доста благополучен и удовлетворен от мен, даже беше супер ухилен и ми сподели – отлично! Моят другар също сподели, че е удовлетворен. Ние не сме от доста от дълго време дружно и когато влезнах в шоуто, нашата връзка тъкмо беше в разгара си, в най-красивите моменти, които една връзка може да има. Заради предаването обаче, трябваше да се разделим за два месеца и почтено казано аз не знаех дали ще ме изчака, тъй като нещата още не са сигурни, само че когато той ми сподели, че ме обича, че съм му липсвала и че ме е чакал – беше напряко супер!

– Как пламна искрата сред теб и Марсел?
– Ние се познаваме от доста години, само че някак си се намерихме след това, когато и двамата бяхме свободни… Привлякохме се по-късно, макар че образно той постоянно ми е харесвал, както и аз на него, само че не сме смятали за належащо да се случва нещо сред нас през тези години.

– Изглеждате толкоз влюбени, че несъмнено към този момент сте си говорили за бебе?
– Говорим си по този въпрос, само че мислим, че ни е още рано, дано първо малко да си се нарадваме на нашата музика, пък после…

– А представяш ли си се като младоженка, или не гледаш съществено на брака?
– По принцип не виждам доста съществено, само че допускам, че в случай че има нещо такова като женитба, няма да е по този начин, както множеството хора ги вършат. Случва ми се от време на време да си се представям, като младоженка и мисля, че ще е доста красиво. Ако изобщо в миналото се случи – сигурно ще съм с бяла рокля, само че всичко друго ще бъде доста неподготвено.

– Кога за последно се почувства на седмото небе от благополучие?
– Когато излязох от “Биг брат ”! Бях толкоз щастлива, че излизам по-рано, въпреки и единствено два дни преди финала. Бях супер щастлива, че ще си видя момчето и детето!

– Не знам дали поради новата обич, само че ми прави усещане, че към този момент започваш да се превръщаш в същинска дама!
– Крайно време беше, въпреки всичко на трети декември ще стана на 36! (Смее се.)

– А мислиш ли, че можеш да бъдеш другарка с плеймейтка?
– Май не мога, тъй като си мисля, че нямам нито една обща тематика с подобен вид дами, тъй че – няма по какъв начин да стане.

– Не скри сълзите си, до момента в който слушаш по какъв начин пее Ваня Костова. Има ли някоя нова певица, която ти влияе по същия метод?
– О, сигурно няма! На мен по принцип доста ми влияе текстът на една ария и си върша някакви асоциации със случки от моя живот и това ме кара да рева.

– Дразни ли те монополът на огромните музикални компании в родния ефир?
– Да, този монопол към този момент от няколко години се постанова и естествено, че ме нервира, тъй като аз нямам продуцент, сама на себе си съм си продуцент и е доста мъчно самичък да пробиваш. В последна сметка нещата се получават, може би поради гения, който имам, само че в действителност ме нервира това налагане на един избран брой хора, макар че не са кой знае какъв брой надарени, само че нещата там са навързани и зависят едно от друго.

– А не ти ли се е желало Графа, или Криско да ти бъдат продуценти?
– Е, не! Не искам някой да ме продуцира, добре ми е сама да съм си началник.

– Много певици се пробваха и като актриси. Ти имаш ли такова предпочитание?
– Не знам, в случай че е готин филмът, за какво не?! Аз мисля, че нямам доста актьорски заложби и като актриса май не съм доста добра, само че в “Биг брат ” всички доста искахме да имаме театрална задача. Чакахме я с огромно неспокойствие, само че за жалост в нашия сезон нямаше.

– Какъв татко е Данчо Караджов?
– Доста толерантен татко, доста е грижлив, постоянно ни е помагал на мен и на брат ми. Той в никакъв случай не ни се е карал, обаче последната дума постоянно е била негова и е била доста тежка, имам доста огромен почит към него. Ние си приличаме доста по манталитет, аз съм доста търпелива, тиха, дипломатична и точна, като него. От татко ми съм се научила и на борбеност, както и на това – по-добре рано, в сравнение с да закъснееш.

– А към внучките си също ли е толкоз грижлив?
– О, той е супер предан на внучките си и това са двете същества, които най-вече обича. Например, като отида с Алиса при него и той напряко не помни за мен, разбираш ли?! Нито ме прегръща, нито ме целува, незабавно се втурва към нея! Аз му крещя – добре де, няма ли и мен да ме гушнеш?!

– Алиса има ли към този момент предпочитание да пее на сцена?
– Тя е израснала, гледайки ни по малкия екран по какъв начин пеем и за нея е напълно обикновено да изиска и тя да го прави. Много обича да застава пред тв приемника и се стартира – песни, танци… Често си измисля някакъв неин текст от дадена преживелица и това чак ме учудва – по какъв начин може да импровизира толкоз добре по дадена музика, това е доста значимо за нашата специалност. Също по този начин е артистична и доста ме разсмива напоследък, тъй като към този момент сносно приказва някакви цялостни смехории. Въобще методът й на държание е доста комичен и има супер развито въображение!

– Във “Вип брат ” беше доста уравновесена, в живота също ли си такава и какво последно те накара да избухнеш?
– По принцип съм такава, в случай че играя някакви функции, това супер ще ме изтощи и ще пристигна миг, когато хората ще видят, че е неистина. Аз не мога да подвигам кавги, да се карам с хората и да наскърбявам. Да, в колата да вземем за пример всеки псува като за международно, тогава и аз си разрешавам груби думи, само че там никой не ме чува, другояче в лицето на някого надали бих си го разрешила.

– В какво вярваш?
– Във всевишната мощ там горе, в нещо, което си е мое. Не вървя постоянно в черква, само че имам вяра в силата на молитвата и имам вяра, че молитвите ми стигат до където би трябвало, оказват помощ ми и тази мощ ме е спасявала.

– Любима мисъл?
– Това ми е като лозунг – Live life large – живей и взимай всичко от живота с цялостни шепи!

Нашият посетител
Талантливата певица Лора Караджова е наследила от татко си, именития вокал на “Сигнал ” Данчо Караджов, освен мощния и въздействащ глас, само че и театралния характер и харизма. Когато извършва своите песни, Лора е същински вулкан от пристрастеност и страсти, до момента в който в живота е по-скоро сдържана и неконфликтна, в което се убедиха и феновете на “Вип брат ”. Красивата певица стартира музикалната си кариера едвам 17-годишна с група “Ball Face ”, с които записва дебютният си албум. Следват сполучливи солови планове, както и взаимни шлагери с момчетата от “Ъпсурт ”, GoodSlav, 100 кила, Кристо, Криско и Бобо. Най-голяма известност й носи песента “Нека бъде лято ”. Преди четири години Лора прекъсва театралните си изяви за малко време, тъй като става майка на дребната Алиса, дете от връзката й със спортиста Валентин Славов. Днес, гласовитата хип-хоп дива още веднъж е щастлива в персонален проект, откакто откри любовта в лицето на известния DJ Марсел Рохас.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР