Добре известен факт е, че ултраскъпите и луксозни автомобили, с

...
Добре известен факт е, че ултраскъпите и луксозни автомобили, с
Коментари Харесай

Не всяка суперскъпа кола е инвестиция

Добре прочут факт е, че ултраскъпите и първокласни коли, с течение на времето, покачват цената си. Такива коли се преглеждат от мнозина, като инвестиция, само че се оказва, че не постоянно това е по този начин. Въпреки че решението на Aston Martin да съживи марката Lagonda с модела Taraf за 1 милион $, то не се оказа изключително сполучливо.

Компанията направи 120 доста неповторими и доста впечатляващи първокласни седана, за които се считаше, че ще покачват цената си във времето. Сега обаче един от тях се продава в Обединеното кралство, само че много по-евтино.

`Не

В основата на Lagonda Taraf стои напълно алуминиевата VH архитектура на Aston Martin, въпреки и модифицирана, с цел да поддържа седан с дълга база, който е основан да съперничи на първокласните оферти от Rolls-Royce, Bentley и Mercedes-Maybach.

Външният дизайн на Taraf е доста впечатляващ и незабавно го отличава от другите модели на Aston Martin. Веднага хваща окото огромната предна решетка и ъгловатите фарове, които преливат в нея. Колата също по този начин стои на огромни джанти със сребристо покритие, които съвършено пасват на сребърните акценти към страничните прозорци.
`Не

Добавка към завладяващия дизайн на Taraf е задната част с дребни LED задни светлини, подчертана сребриста лента сред тях и двойни ауспухови тръби с хромирано покритие. Докато мнозина заплатиха без проблем желаната цена от 1 милион $ за колата, когато беше нова, то в този момент те не са на същото мнение.

Макар Taraf да е неповторим от множеството други първокласни седани, защото всичките му външни панели на каросерията са направени от въглеродни нишки, този съответен образец от 2016 година е разгласен за продажба посредством Nicholas Mee & Co в Обединеното кралство.
`Не

В добавка към външния му тип е интериорът Winter Wheat и Obsidian Black Caithness, където новият притежател може да се наслаждения и на 1000-ватова аудио система Bang & Olufsen, хладилно поделение и дървен фурнир Tamo Ash. Предлагат се и развлекателни екрани на задните седалки.

Задвижването на Taraf идва от 5.9-литров V12 мотор с атмосферно пълнене на Aston Martin, който изпомпва 540 к.с. и е комбиниран с осемстепенна автоматизирана скоростна кутия. Обявата разкрива, че тази кола е карана единствено 500 км (311 мили), а цената и е единствено €495 000.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР