Добре изваяно тяло не се постигна за дни или за

...
Добре изваяно тяло не се постигна за дни или за
Коментари Харесай

Съвети, ако трябва да отслабнете екстремно бързо

Добре изваяно тяло не се реализира за дни или за седмици, а за месеци, даже години. Всеки в живота си обаче рано или късно е подложен в обстановка, в която се оказва с непотребни килограми, които би трябвало да бъдат смъкнати рисково бързо – тъй като булчинската рокля незабелязано не се закопчава 2 седмици преди сватбата; костюмът ви стяга малко преди значимо събитие; би трябвало да облечете обичаната си рокля на годежа на най-хубавата ви другарка. Да, такива обстановки се случват постоянно в живота, а тъкмо в тях се оказвате в състояние, в което от обезсърчение не знаете какви са верните стъпки. Как да отслабнете бързо?

На първо място, не се паникьосвайте! Дори за седмица може да постигнете резултати. Вярно е, че сходно събаряне на килограми не е потребно, по тази причина никога не трябва да го практикувате постоянно или за дълго време. Използвайте го само при сходни изключителни обстановки.

За да отслабнете доста бързо, би трябвало да влезете в огромен калориен недостиг и да увеличите дневния си разход на сила. Трябва да изключите и някои храни напълно. Опитайте се да се храните единствено и само с чисти протеини, като да вземем за пример пилешко месо, яйчни белтъци или печена риба, както и с нисковъглехидратни зеленчуци, с цел да не се лишавате от фибри, витамини и минерали.

Вашето диетично меню ще бъде много скучно, само че резултатите са обезпечени. Можете да съчетавате продуктите, с цел да си извършите хранителни и нискокалорични ястия – можете да извършите пилешка чорба, употребявайки единствено пилешко филе и малко моркови; можете да я застроите с яйчен белтък и няколко лъжици обезмаслено кисело мляко.

 Пилешка чорба за рисково намаляване

Можете да си приготвите даже кюфтета, стига месото да е от свинско контрафиле. Пийте доста вода – режимът ви ще бъде задоволително рестриктивен, по тази причина не трябва да допускате обезводняване, тъй като то е доста нездравословно за организма.

Когато би трябвало да отслабнете рисково бързо, заложете на протеинова диета, а не на нисковъглехидратна диета или нискомазнинна диета. Вярно е, че и въглехидратите, и протеините са нужни на тялото, само че за 3-4 дни можете да се справите и без тях. Това е по този начин нареченият режим на Пиер Дюкан, който е прочут с брилиянтните си резултати, само че и с изключителната си щета, в случай че се ползва за дълго време – това значи, че никога не трябва да го спазвате повече от седмица.

Ако имате 2 седмици преди събитието, още по-добре – можете да започнете с няколко дни единствено на протеини и зеленчуци, а през идващите да заложите на малко количество въглехидрати – това значи не повече от 2 дребни или междинни плода дневно. Избягвайте обаче бананите, смокините и гроздето – можете да ядете малини, къпини, ягоди или боровинки. 300 грама от който и да е от тях се равнява на 1 плод. Това значи, че в случай че изберете горски плод, можете да хапвате от него до 600 грама на ден.

 Протеинова диета

Бройте калориите си, с цел да отслабнете бързо. Това значи всичко – даже едно късче шоколад може да ви провали. Записвайте всяка хапка. Не бива обаче да гладувате напълно, тъй като рискувате да ви прилошее. Обикновено за огромен калориен недостиг се счита подобен от 500 калории по-малко от нормалното ви хранене.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР