Добре е страните от ЕС да започват да премахват ограничителните

...
Добре е страните от ЕС да започват да премахват ограничителните
Коментари Харесай

ЕК съветва страните-членки постепенно да вдигат ограниченията


Добре е страните от Европейски Съюз да стартират да отстраняват ограничаващите ограничения поради, само че би трябвало да се работи деликатно – малко по малко и постоянно с нараснало внимание. Това съобщи ръководителят на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен в изявление.

Трудно е да се планува какъв ще бъде идващият месец, само че виждам, че започваме да се научаваме да живеем с вируса, сподели Дер Лайен и добави, че е впечатлена от решенията за урегулиране на работата на няколко стопански бранша.

Относно отговора на Европейски Съюз на пандемията Фон дер Лайен призна, че при започване на рецесията имало " сериозни моменти ", само че добави, че " след няколко дни страните осъзнаха, че не могат да го ръководят независимо ", след което координацията се усъвършенства.

Европейците ще намерят " интелигентни решения ", които ще им разрешат да отидат на отмора макар пандемията, счита ръководителят на Европейската комисия.

Мисля, че ще намерим интелигентни решения за летни почивки. Може би ще е малко по-различно, с други хигиенични ограничения и малко повече физическа отдалеченост, само че ще бъде впечатляващо да забележим, че ще намерим решение, добави Фон дер Лайен.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР