Добре е да знаем, че всичко, което се случва на

...
Добре е да знаем, че всичко, което се случва на
Коментари Харесай

Ето как да намалим излишните мазнини в талията си

Добре е да знаем, че всичко, което се случва на нашата талия е в резултат на забавящия се с времето метаболизъм. Но един път свикнем ли да прилагаме тези лесни трикове в всекидневието, елементарно ще оправим непотребните насъбрани мазнини.

З апоч нете деня си с вода

Начинът да избегнем изкушението да консумираме питиета с вискоко наличие на захар толкоз постоянно е водата. Добре е да си създадем навика да започваме деня с огромна чаша вода, а през останалото време да държим каната на една ръка разстояние.

Кфето - чисто

Диетолози показват две аргументи, поради които си заслужава да се откажем от захарта и сметаната в кафето.

Първата: кофеинът като стимулант може да забърза метаболизма и притъпи глада. И втората: чаша чисто кафе съдържа едвам две калории - надменно малко спрямо кафе-напитките, които оферират в заведенията.

Зелен чай през целия ден

Тази напитка има положително ободряващо деяние и въпреки че усетът му не е измежду желаните, зеленият чай крие и друга секрети в себе си. Неподсладен зеленият чай оказва помощ за намаляването на мазнините към корема. Добра причина да изпиваме най-малко по чаша чай дневно.

Вечерният час не е единствено за децата

Добре е да знаем, че и когато купонясваме на открито, е много по-трудно да се ограничим единствено до чаша вино.

В алкохола обаче се съдържат калории, които не бихме желали да натрупваме ненужно. Затова, вместо да стоим до сутринта, по-добре да си тръгнем от бара по-рано и да се разходим пешком до дома.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР