Добре е, че има ограничения в избора на премиер, но

...
Добре е, че има ограничения в избора на премиер, но
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев с емоционален призив към депутатите: Свършете смислена работа за България

Добре е, че има ограничавания в избора на министър председател, само че изборът е стеснен. Да се постави шефът на Българска народна банка измежду претендентите е недомислица. Ако сеправи смяна, би трябвало да отпаднат някои хора, от които се избира. Това съобщи президентът Росен Плевнелиев в предаването " 120 минути " по БТВ. 

По думите му измененията в Конституцията работят и някои от тях са доста положителни.

Росен Плевнелиев  Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и някогашен министър на районното прикани депутатите да свършат смислена работа за страната, откакто Народното събрание остава да работи.

" Намираме се в предизборна акция. Притеснявам се от това, което виждам. То не са странни арести, липса на обикновено пояснение какво се случва в страната. Секретярят на Министерство на вътрешните работи изяснява по какъв начин основния прокурор го натиска. Това не би трябвало да отива под масата. Трябва да се приказва, да има правдивост за хората ", уточни Плевнелиев. 

Според него задачата на идващото експертно държавно управление ще е комплицирана, само че те нямат време за губене. " Еврозоната е доста значима и не би трябвало да се губи време. Можеше да се вземе решение тази година и да влезем фиктивно, в случай че имаме мощно държавно управление ", сподели още той.

Плевнелиев акцентира, че тези избори са ни върнали месеци обратно. " Кирил и Асен застанаха пред един затвор и споделиха, че ще арестуват Борисов. Те го направиха. Дъно. Да вкараш политическия си конкурент в пандиза без никакви доказателства ", разяснява президентът Плевнелиев. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР