Добре дошли в юли, скъпи Близнаци. Още в началото на

...
Добре дошли в юли, скъпи Близнаци. Още в началото на
Коментари Харесай

Близнаци, юли ви носи запознанство, което ще преобърне живота ви

Добре пристигнали в юли, скъпи Близнаци. Още при започване на този месец парите ще бъдат вашият фокус. Ако молбата ви за покачване или позиция не е утвърдена, тогава е моментът да опитате още веднъж. Домът ви също се нуждае от нови мебели. Това е подобаващият миг да се концентрирайте повече върху външния си тип. Сменете дрешника, направете нова прическа. Не се опасявайте да се поглезите.

Юли е удобен за Близнаците във връзка с саморазвитието. Съветът към вас е да употребявате това време с оптималната изгода за себе си. Втората половина на месеца ще даде на въздушния знак благоприятни условия за самореализация и творчество.

 жена

Увеличените разноски наподобява основават някои проблеми за вашите финанси, тъй че по-добре бъдете нащрек във връзка с вашите пари и финансови отговорности. Бъдете деликатни с финансите след 5 юли, защото Меркурий започва в символ Рак. Комуникационната планета ще докара до закъснение на заплащането на сметки или заеми. По-добре си разгледайте бюджета, с който разполагате. На 10-и идват непредвидени вести, които са свързани със фамилията ви.

Звездите ви поучават да преразгледате обществения си кръг и да съберете към себе си единствено потвърдени и положителни хора. Проверете кои лица са се промъкнали в близкото ви обграждане. Може би някои от „ положителните “ другари са до вас единствено поради избрани облаги. Ще разкриете хора, които са се движили в сянка против вас. Вижте на това като опция да изясните нещата.

 дами

Венера е в доста добра позиция за вас през по-голямата част от юли, тъй че уменията ви ще бъдат засилени. Вие ще бъдете най-очарователният знак на месеца и тъкмо тази сила ще даде своите резултати през първите две десетдневки. Срещи или познанства в този интервал ще трансформират живота ви. Хората, които ще станат част от живота ви този месец, имат избрана задача, тъй че бъдете оптимално отворени.

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР