Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката,

...
Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката,
Коментари Харесай

Рами Малек със зъл план, Коледите на Кейти Пери и Тейлът Суифт, гардероба на Брук Шийлдс и още

Добре пристигнали в Плейлиста на Edna с новото от музиката, киното и шоубизнеса от миналата седмица, на което си коства да натиснете Play ► .

МУЗИКА

Необикновена Коледа



И Дядо Коледа има потребност да се наслаждения на празниците и добре че е Кейти Пери, с цел да намерения за него. Песента “Cozy Little Christmas” излезе извънредно в музикалната платформа на Amazon още предходната година, само че в този момент получи и клип, подсладен с типичното възприятие за комизъм на изпълнителката. Освен със слънчевите (и тук-там горещи) фрагменти, Кейти ни стопля и с текста, който ни напомня за същински значимите неща по Коледа.

Коледа от детството



Оставаме на празнична вълна с още една нова ария от миналата седмица, която ни кара да отворим албумите и шкафчето с видеокасети. Тейлър Суифт ни връща обратно във времето с “Christmas Tree Farm”, в чието видео ни разрешава да я забележим като дребна с фрагменти от фамилния списък от началото на 90-те. Тъкмо в точния момент, с цел да ни подсети, че когато ни стане студено, постоянно можем да погледнем света през детските очи, с които в миналото сме попивали мемоари.

Нова стъпка



Момчетата от Funky Miracle вършат нова крачка към своето звучене с идния си краткосвирещ албум “Edge of Time”, който излиза след броени дни. Сред общо шестте части в него е „ Докога “ – с изключение на леко и свежо звучене, първият сингъл от сбирката получи и черно-бял клип, в който на напред във времето още веднъж е музиката на групата.

КИНО

Няма време за умиране



„ Смъртта може да изчака “, както и отдръпването на Даниел Крейг от облика на Агент 007. За пети следващ път британецът влиза в облика на Джеймс Бонд, който се любува на отмора в Ямайка, само че още веднъж би трябвало да се върне към призванието си поради остарелия си другар от Централно разузнавателно управление на САЩ Феликс Лайтър. Този път Бонд ще би трябвало да избави академик, похитен от тайнствен изверг, зад чиято маска ще забележим тазгодишния притежател на „ Оскар “ Рами Малек, а дамският тим се усилва с още един член – актрисата Ана де Армас като Палома.

Комиксово дежа вю



2019 година беше мощна за Скарлет Йохансон, която през този сезон евентуално ще е кандидат за награди с „ Брачна история “ и „ Джоджо Заека “, а след „ Отмъстителите: Краят “, през 2020 година актрисата се завръща със независим филм за своята Marvel героиня. „ Черната вдовица “ обръща взор към предишното на Наташа Романов и ни среща със сестрите ѝ – Йелена Белова (Флорънс Пю) и Мелина Востоков (Рейчъл Вайз), както и Червения страж, определян като съветския Капитан Америка. Какво тъкмо ще правят тримата, чакаме да разберем през май следващата година.

Затегнете коланите



Първият филмов откъс на дълго чаканата последваща част на „ Жената знамение “ е към този момент тук, с цел да ни покаже от какво ще би трябвало да избави света Даяна Принс този път. След мрака на Първата международна война продължението „ Жената знамение: 1984 “ ни води в края на предишния век, когато стремежът към американската фантазия става все по-алчен, а амазонката ще би трябвало да се оправи с не един, а двама антагонисти: Кристен Уиг като академик злодеи и Педро Паскал в ролята на предприемача Макс Лорд. Супергероинята обаче не е сама – Крис Пайн се завръща като Стив Тревър, който смятахме за умрял.

ОЩЕ

Модни летописи



След Шер пред камерата на Vogue сяда още една уважавана в Холивуд дама, с цел да опише от първо лице историите зад някои от своите най-запомнящи се визии. 12 стилни момента от живота си разисква Брук Шийлдс, разхождайки ни през времето от 1978 година, преди още да навърши 13 година, до днешни дни, когато към този момент е на 54, с цел да ни подсети, че възрастта се трансформира, само че не и класата.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР