Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката,

...
Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката,
Коментари Харесай

Робърт Дауни-Джуниър разговаря с животни, Адам Лъвийн с музикална изповед и още

Добре пристигнали в Плейлиста на Edna с новото от музиката, киното и шоубизнеса от миналата седмица, на което си коства да натиснете Play ► .

МУЗИКА

Наздраве за спомените



Повече от година мина откогато Maroon 5 издадоха сингъла “Girls Like You”, а след спорното им осъществяване по време на Суперкупата през февруари и още концерти от турнето във връзка последния им албум групата към този момент се отдава на работа върху идната си музикална сбирка. Новото парче на петимата се споделя “Memories” и е за всички, изгубили непосредствен човек. Нежната ария с минималистичен клип е отдадено на починалия управител на бандата и другар на вокалиста Адам Лъвийн – Джордан Фелдстийн , който си отива през декември 2017 година, само че вечно остава в сърцата на бандата.

Мила Родино



След няколко любопитни кавъра Мила Роберт още веднъж е на линия с авторско парче, само че този път напълно на британски. Във Фейсбук тя споделя, че “Tired of Drinking” е написано преди пет години, до момента в който работи като сервитьорка, което изяснява тематиката. Макар песента да не е на български, не пречи видеото (с режисьор Жоро Пеев) да демонстрира красиви кътчета от страната ни , които работят успокояващо, сходно на безгрижната мелодия и вокали , до момента в който Мила сменя няколко костюма в цветовете на нашето знаме.

Есента се анулира



Edna от най-чувствените песни на Михаела Филева от втория ѝ албум „ Нова страница “ се трансформира в следващия неин сингъл, който получи уместно видео. Красивият клип на „ Изгубени в парадайса “ е сниман на остров Лимнос, а там певицата и моделът Мартин Медникаров описват история за двама модерни Адам и Ева, от които зависи дали ще запазят своя парадайс.

КИНО

Трима са доста



След като предходната година я гледахме като именитата героиня Лара Крофт и преди още веднъж да се въплъти в нея по екраните през 2021 година, Алисия Викандер можем да гледаме през ноември в престъпната тайнственост на Netflix “The Earthquake Bird” . Историята ни води в Токио през 1989 година, където Луси Флай (Викандер) е обвинена за изгубването на Лили Бриджис (Райли Кио) – нейна другарка и част от любовния триъгълник, в който се озовават с захласнатия по фотографията Тейджи.

Сбогом, Железен човек – поздрав, доктор Дулитъл!



Робърт Дауни Джуниър е новият лекар Дулитъл, който ще се появи на огромен екран още през януари следващата година. Освен сполучливите CGI резултати, първият филмов откъс на кино лентата не разкрива доста от сюжета му. От формалната информация обаче разбираме, че в новата екранизация „ Доктор Дулитъл “ ветеринарят, който умее да разговоря с животни, ще се впусне в премеждие по следите на лек за младата кралица Виктория, намиращ се на митичен остров. С лекаря, естествено, са доверените му животни, които ще чуем с гласовете на Ема Томпсън, Рами Малек, Ралф Файнс, Марион Котияр и други

Добре пристигнали в джунглата



Обикновено филмите на „ Дисни “ въодушевяват основаването на атракции в парковете, само че в тази ситуация на „ Круиз в джунглата “ е противоположното. Приключенският филм, който ще излезе през юли следващата година, споделя за Франк – капитан на транспортен съд, който развежда туристи в Амазония , и Лили Хютън – академик, тръгнал дружно с брат си по следите на дърво със силата да лекува всичко . Така Дуейн Джонсън-Скалата и Емили Блънт в основните функции се озовават измежду рискови води при започване на XX век, където ще би трябвало да надделеят над хищни животни, конкурентна експедиция и няколко злодеи.

ОЩЕ

Шопинг фикция



Ел Фанинг е измежду най-стилните млади дами в Холивуд и лицето от ноемврийската корица на “InStyle” , а това се трансформира в мотив изданието да даде по-различна сцена на актрисата. Преди да я гледате във втората част на „ Господарка на злото “ и в новия филм на Уди Алън „ Един дъждовен ден в Ню Йорк “ вижте по какъв начин би изглеждала edna разходка в мола с творби висша мода , до момента в който по-малката сестра Фанинг споделя какво е нужно, с цел да си „ най-добре облечена “.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР