Добре дошли в с новото от музиката, киното и шоубизнеса

...
Добре дошли в с новото от музиката, киното и шоубизнеса
Коментари Харесай

Сватбената приказка на принцеса Даяна, нова доза меланхолия от Лана Дел Рей и още

Добре пристигнали в с новото от музиката, киното и шоубизнеса от миналата седмица, на което си коства да натиснете Play ► .

МУЗИКА

На гребена на вълната



Докато чакаме новия албум на OneRepublic , който беше отсрочен за 2021 година, бандата ни зарадва с новия си сингъл “Wild Life” , част от саундтрака на кино лентата “Clouds” на стрийминг платформата Disney+. Лентата споделя за 17-годишен музикант, чиято най-хубава другарка му оказва помощ да изживее допустимо най-пълноценно оставащите му дни, до момента в който неговото раково заболяване прогресира. Характерното прочувствено звучене на OneRepublic участва и тук, допълнено от посланието да бъдем дейни участници в живота си, а не наблюдаващи.

Меланхолична прегръдка



Не пандемията от ковид, а „ незнайни аргументи “ забавиха появяването на новия седми албум на Лана Дел Рей . За “Chemtrails over the Country Club” ще би трябвало да изчакаме най-рано до декември или януари, а в това време певицата популяризира първия сингъл от него – “Let Me Love You Like A Woman” . Носталгичната балада ни припомня за първите песни на Лана, а в клипа тя се връща и към естетиката на съединените, персонално направени видеа от началото на кариерата си.

Семейни уроци



Петият независим сингъл на ALMA се споделя “My Mama Told Me” . Заразителното поп парче тя основава дружно с Павел Николов от Pavell & Venci Venc’, разказвайки за родителските препоръки и грешките, за които е отговорна младостта . Режисьор на стилното видео е Димитрис Георгиев, който демонстрира и съдбовната страна на нежната Алма Доудъл.

КИНО

Старомодна обич



Романтика, музика и фантазии се развихрят в новото заглавие на стрийминг платформата Amazon Prime. „ Любовта на Силви “ ( “Sylvie’s Love”) ни придвижва в 50-те години, когато млада жена, работеща в музикалния магазин на татко си, се влюбва в саксофонист . Години след лятната им обич пътищата им още веднъж се пресичат , с цел да осъзнаят, че животът им може да се е трансформирал, само че възприятията им един към различен – не. В основните функции влизат Теса Томпсън и Намди Асомуха като Силви и Робърт.

И замириса на „ Оскар “-и



“Hillbilly Elegy” е екранизация по записките на Джей Ди Ванс , в който създателят споделя за три генерации от Апалачите като най-младия член в своето семейство. Освен Гейбриъл Басо в ролята на основния воин, историята за сбъдването на американската фантазия ще ни опишат Глен Клоуз и Ейми Адамс като неговата баба и майка. Трейлърът ни дава обещание да забележим от тях трансформации и игра, почтена за „ Оскар “ , а дали ще се окажем прави, ще разберем от 24 ноември по Netflix.

Шоуто би трябвало да продължи



Сериалът „ Короната “ , отдаден на английското кралско семейство, се завръща с четвърти сезон , а първият по-подробен взор към новите епизоди повдига завесата към идващите исторически събития, които оживяват на екран. Зрителите чакат с неспокойствие появяването на принцеса Даяна (изиграна от Ема Корин) , чиято любовна история с принц Чарлз (Джош О’Конър) е проследена още преди приказната им женитба , която не е подмината също както свадите на двойката. В новия сезон Джилиан Андерсън се причислява като Маргарет Тачър , с цел да прегледа комплицираните връзки на министър-председателя с кралица Елизабет Втора (Оливия Колман).

ОЩЕ

Природна буря



Напоследък не можем да отлепим уши и очи от Майли Сайръс и новия ѝ сингъл “Midnight Sky” . Вече ви описах за него и формалното му видео, а след премиерата през август се радвахме на записи от поредност сесии онлайн , в които 27-годишната певица показа разнообразни версии на парчето дружно с кавъри на още песни. С новото си рок звучене и седемдесетарска визия Майли доближава нови висоти – потвърждава го и акустичното осъществяване на “Midnight Sky” за МTV , което не ѝ дава опция да се развихри, само че демонстрира класата, на която е способна.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР