Добре дошли на сайта coronerbg.com! Предназначението на този сайт е

...
Добре дошли на сайта coronerbg.com! Предназначението на този сайт е
Коментари Харесай

Български сайт събира страничните ефекти от ваксините

„ Добре пристигнали на уеб страницата coronerbg.com! Предназначението на този уебсайт е да осведоми обществото ни действително във връзка с страничните резултати, получени при хората, участващи в опита именуван „ имунизация “, разкритие на едностранността на информацията, представяна на обществото от главните електронни медии. "
Това са встъпителните думи на създателите на новия уебсайт coronerbg.com, създаден по самодейност на Българския алианс за заслужен живот, учреден наскоро от юрист Нина Ламбова и лекарите Георги Тодоров, Атанас Мангъров, Антония Първанова, Стоян Алексов, Хелия Божилова, Владимир Николов и други
Сайтът coronerbg.com призовава жителите да споделят своя персонален опит „ след присъединяване в инжекционния опит " и да описват какво е сполетяло техни близки, познати, родственици или другари. Създателите му молят хората да ползват видеа, документи, епикризи и всичко, което смятат, че може да бъде от изгода, с цел да се откри " истината в тази ненормална конюнктура ".
„ България е единствената страна, в която няма стройна система за докладване на странични реакции или нови болестни положения след приложение на пробните препарати против COVID–19. Групата, която сътвори и ще поддържа този уебсайт, е напълно от доброволци, които почувствахме морално обвързване за неговото основаване. ", написа в сайта coronerbg.com.
Той „ ще следи и осведоми за динамичност на процесите в България и в света, свързани с пандемията Коронавирус -19. В него ще се натрупат данни за вероятно бъдещо следствие на дейностите на управляващите, които ръководят или са управлявали процесите при и по време на оповестената изключителна епидемиологична конюнктура. "
В уеб страницата ще се споделят отзиви за последици от въвеждане на разпореждания - ограничаващи или принуждаващи жителите на  България към дейности срещу волята им или срещу здравето им.
Платформата има упоритостите да сплоти неправителствени организации и групи от жители, които желаят заслужен живот и се опълчват на антидемократичното и антихуманно държание на управляващите, основано на страха и подчинението, на принуди без легитимност.
Финансирането е напълно от доброволчески труд и персонални средства. „ Ще сме признателни на всяка помощ, както финансова, с отделено време или със съвет, с цел да извадим на бял свят до всеки мислещ човек истината, основана на обстоятелства, а не на агитация ", изясняват доброволците.

Приятели, в случай че желаете да споделите обществено своята история, или тази на родственик или непосредствен, потърпевш или умрял след слагане на пробната ваксина, пишете и на нас  -  [email protected] или ни потърсите на публицистичния телефон - 02/963 28 96
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР