Добрата стара Toyota Land Cruiser има повече от 70 години

...
Добрата стара Toyota Land Cruiser има повече от 70 години
Коментари Харесай

Офроуд класика: Новата Toyota Land Cruiser

Добрата остаряла Toyota Land Cruiser има повече от 70 години традиция зад тила си. И историята на по-нататъшното й развиване е богата на модели " внуци и правнуци ". Последното ново издание на японската офроуд класика остава правилно на своите корени.

Моделът, предопределен особено за Европа, принадлежи към по този начин наречената серия " Light Duty ", която също е известна в някои райони под суфикса " Prado " и е включена за първи път в световната гама на Land Cruiser през 1985 година След като моделната серия става все по-подобна на по-луксозния и по-голям Land Cruiser 300 през последните десетилетия, новото издание се възприема най-вече като практично транспортно средство, написа auto-press.net.
 Снимка 660523
Източник:

" Променихме нашата вероятност - новият Land Cruiser 250 е позициониран като практично и налично транспортно средство с висока проходимост " - споделя основният инженер Кейта Морицу. Това завръщане към корените на модела е от централно значение за марката Land Cruiser и проправя пътя към бъдещето.

Предната част демонстрира класическото лице на Land Cruiser с високо ситуирани фарове, функционални елементи, групирани в средата и класическото лого на Toyota в центъра - разположение, което заобикаля щета при сложен терен. Ъглите на бронята от своя страна могат елементарно да се сменят при положение на щета. За да предотвратят щета, фаровете за мъгла са вградени надълбоко в броните. Предните и задните ъгли са скосени, което също усъвършенства маневреността.
 Снимка 660524
Източник:

Въпреки здравия му темперамент, пасажерите в новия Land Cruiser не би трябвало да се отхвърлят от спокойствието или комфорта. Toyota е подхванала огромни ограничения за противопоставяне на шума и вибрациите. Броят на точките, в които звукът може да навлезе в кабината, е понижен до най-малко и е създаден дизайн на " стълба ", която е по-малко податлива на звук.

Базиран на новата платформа GA-F, Land Cruiser 250 разполага със стълбообразна рамкова структура, предопределена да обезпечи чудесно показване отвън пътя. Всички елементи са проектирани да бъдат елементарно ремонтирани или сменени с аварийни елементи по поръчка.
 Toyota разкри напълно новия Land Cruiser (Видео)
Toyota разкри напълно новия Land Cruiser (Видео)

Новият образ на модела е ориентиран към нишата на бруталните офроуд коли

Водачът има по-добра видимост и, както всички пасажери, се възползва от нараснала функционалност и доста пространство в отделението за пасажери и багаж. Здравият темперамент, който излъчва надеждност и качество, се среща с съвременен, безконечен външен тип.

" Това не е просто респект, а по-скоро интерпретация на потвърдени детайли по съвременен метод, предизвиквайки същността на Land Cruiser " - акцентира основният дизайнер Йошито Ватанабе.

Новата Toyota Land Cruiser евентуално ще може да бъде поръчан от началото на лятото на 2024 година.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР