Добър жест на деца от Бургас впечатли мнозина, както и

...
Добър жест на деца от Бургас впечатли мнозина, както и
Коментари Харесай

Добрите дела: Първокласници върнаха голяма сума пари

Добър жест на деца от Бургас впечатли мнозина, както и кмета на града. Първокласници са върнали изгубени пари незабавно откакто са ги намерили.

За положителния образец описа кметът Димитър Николов.

" Добрите каузи би трябвало да се споделят! Браво на бургаските първокласници от СУ " Петко Росен " - Исус Василев и Йордан Сачаров, които са намерили в двора на учебното заведение чантичка  с 25О лева и са я предали незабавно на управлението на учебното заведение.Благодаря на Таня Тенева- учител в същото учебно заведение, която ми писа за случая с молба да споделя положителното им дело!Учителите са намерили притежателя на чантичката, Кирил Кунев, който е възпитаник от 7- ми клас.Благородните действия не би трябвало да остават незабелязани! ", написа градоначалникът.

" Достойна постъпка! Браво на децата, техните родители и учители! ", " Поздравления за положителното дело на децата! ", " Достойна постъпка за наслада на родителите и учителите и образец за подражателство на съучениците им! ", бяха единствено част от десетките хвалебствени мнения за малчуганите.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР