Добър ден! Сигурна съм, че всяка жена може да изглежда

...
Добър ден! Сигурна съм, че всяка жена може да изглежда
Коментари Харесай

Можете да изглеждате толкова стилни, просто спрете да носите старомодни дрехи.

Добър ден! Сигурна съм, че всяка жена може да наподобява стилно, без значение на какъв брой години е. Много възрастни дами всекидневно купуват същите стилове, без да обръщат внимание на обстоятелството, че те към този момент са остарели. Опитайте се да следвате трендовете и да употребявате тези, които ви подхождат.

Дънки

Дънките са млади, тъй че не би трябвало да ги изключвате от дрешника си на никоя възраст. Основното нещо е да изберете дънки, които стоят добре на вашата фигура.

Светлосините дънки са подобаващи освен за лятна визия, те могат да се носят когато и да е на годината. В образеца те са избрали бяла риза и плетен потник с висока яка и обгръщащ резултат. Интересен подробност е кърпичката, чиито краища са прибрани зад яката. Бели кецове допълват визията.

 Правите дънки с избеляла покривка се носят с бяла риза и тъмнорозов овърсайз пулвер с дълъг тил. Допълнителни елементи са бели кецове и черна чанта.

 По-официална визия с прави дънки. Дънките бяха съчетани с бяла тениска, прибрана в талията на панталона и мрачно синьо сако, при което яката и реверите са обшити със сатен, съчетаващ нюанса на главната материя. Талията е подчертана от светлокафяв колан, спомагателни елементи са бели кецове и светлобежова чанта.

 Многослойна визия с дънки. Горната част на ансамбъла е показана от бяла риза, наследник пуловер с V-образно деколте и сребриста ватирана жилетка. Ризата и пуловерът са прибрани в колана, а кафяв кожен колан с тока е вкаран в бримките на колана на дънките. За изображението бяха определени бели маратонки и чанта в песъчлив цвят.


Рокля
Роклите са значима част от женския дрешник на всяка възраст. Трябва да изберете модели, като вземете поради характерностите на фигурата.

Рокля от плат с щампи в зеленикаво-кафяв цвят. Моделът се отделя над талията, по линията на шева има дребни чупки на полата. Яка – риза, ръкави дълги три четвърти. По долния борд на подгъва и ръкавите е пришит плат каки.

 Светло бежова спортно изискан рокля. Модел А-силует, с дълга разкроена пола. Рокля с колан и четири джоба. Ръкавите са прави, с дължина до лактите, с маншети. В центъра на предницата – закопчалка в центъра на предницата в центъра на предницата.

 А-силует рокля в ярко каки, ​​плътна памучна тъкан. Модел с колан, гънките са положени на полата по линията на шева. Дължината на роклята е доникъде на прасеца.

 Макси рокля с права кройка от тъкан плат със комплициран приказен принт. Рокля от елементарна кройка, без довеждане докрай. За него избраха леко яке от компактен плат каки. Те избраха бели боти с релефни подметки.

Поли
Изображенията с поли наподобяват не по-малко стилни и забавни от изображенията с рокли и дънки.

Лека плисирана пола с леопардов принт в жълто и черно. Моделът е леко уголемен, свободен. Горната част на ансамбъла е бяла риза и мрачно наследник пуловер. Изображението се добавя от тъмносин шал на бели точки, чиито краища са прибрани във вътрешността.

 Лека многопластова пола в цвят кафе и мляко наподобява ужасно с жълт плетен пуловер и съвременни ботуши със змийски принт.

 Синя плетена пола с текстурирана шарка, имитираща плисиране, се носи с бяла риза с малък принт и синя жилетка с дължина до ханша.

Панталон

Класическите панталони са отлично допълнение към дрешника на дамите на междинна възраст. Също по този начин си коства да обърнете внимание на панталони от други стилове, да вземем за пример чинос, палацо, карго и други

Комплект от черни панталони и тъничък черен пуловер е допълнен от ярко светло сиво палто в неконтрастно каре. Допълнителни елементи са бели маратонки с черни кантове и черна чанта.

 В тази визия те носеха бели тесни панталони с бяла тениска и бели ботуши. Допълнителен подробност е светлобежова жилетка с необятни цветни линии в разнообразни нюанси на синьото. Изображението се добавя от синя чанта.

 Белите стеснени панталони се носят с пуловер на бели и сини райета. Изображението се добавя от дълга ватирана бежова жилетка. Образът е приключен с бели маратонки и бежова чанта.

 Кожени панталони, които са свободни в горната част и стеснени надолу, наподобяват ужасно в комбиниране със свободна светлобежова качулка и ботуши с щампи.

Какви изображения харесахте? Пишете в мненията.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР