До Змийския остров в Черно море беше запалена от пряко

...
До Змийския остров в Черно море беше запалена от пряко
Коментари Харесай

Украинските сили унищожиха свръхмодерен боен кораб на руските терористи

До Змийския остров в Черно море беше запалена от директно попадение на ракета " Нептун " съветска фрегата план 11356Р, вид " Буревестник ". Това интернет изданието Думская.

На кораба е имало гърмеж с следващ пожар. В региона кръжи вражеска авиация, а на помощ на кораба на съветските терористи са се притекли съдове от краткотрайно окупирания остров Крим. Украинският депутат Алексей Гончаренко в своя канал в Telegram удостовери крушението на фрегатата.

" Знаетели, има един " Адмирал Макаров ". На него също му стана зле - още веднъж е осъден от бога на моретата. Още един съветски боен транспортен съд си получи задоволително, въпреки че още не е отишъл там, където би трябвало. Надявам се, че скоро ще отида там, където би трябвало ", прибавя Гончаренко.

" Адмирал Макаров " е третата фрегата план 11356Р, който е на въоръжение на Черноморския флот на Русия. Корабът е част от състава на 30-та дивизия надводни кораби на РФ. Спуснат е на вода през 2015 година

Въоръжен е с комплекси за радиоелектронна битка, крилати ракети " Калибър ", противокорабни ракети " Оникс ", комплекси " Бук " и " Игла-С ", хеликоптери Ка-27ПЛ или Ка-21, а също по този начин с бойни дронове " Орлан ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР