До вчера бях умерен песимист за реализацията на третия мандат,

...
До вчера бях умерен песимист за реализацията на третия мандат,
Коментари Харесай

Иван Таков призна: Корнелия Нинова няма мандат за съставяне на правителство, само за преговори

До през вчерашния ден бях сдържан черноглед за реализацията на третия мандат, само че след вчерашните изявления към този момент не съм “, съобщи пред Българска национална телевизия Иван Таков, ръководител на Софийската организация на Българска социалистическа партия.

Вчера Националният съвет на партията даде мандат на Корнелия Нинова да води договаряния с останалите ръководители на политически партии.

„ Но единствено до такава степен: Не сме давали мандат за сформиране на държавно управление, съдружни формули, имена и метод на присъединяване “, акцентира Иван Таков.

Според него това е верният вид – даже да няма държавно управление една такава среща е опция за начало на възобновяване на разговора сред партиите.

„ Когато дебатът слезе на равнище личностни нападки е доста мъчно да се откри компромис за сформиране на държавно управление. Затова е добре да се възстановява разговорът в българския парламент, с цел да има постоянно държавно управление “, добави Иван Таков.

Той разяснява, че сега Българска социалистическа партия не е в добра кондиция. И тази наклонност би трябвало да бъде обърната, което изисква ясни и съответни политики и оферти от управлението на партията. Затова е значимо какво ще се случи на конгреса на партията през февруари, сподели още Иван Таков.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР