До централата на ООН в Ню Йорк е бил открит

...
До централата на ООН в Ню Йорк е бил открит
Коментари Харесай

Въоръжен мъж пред централата на ООН вдигна на крак полицията в Ню Йорк

До централата на Организация на обединените нации в Ню Йорк е бил открит мъж, който се допуска, че е бил въоръжен , оповестиха от полицейското ръководство на най-големия американски град, осведоми " Ройтерс ".

" Получихме позвъняване за мъж, въоръжен с огнестрелно оръжие в региона на 42-ра улица и Първо авеню ", прецизираха от нюйорската полиция.

По-късно от ведомството допуснаха, че той носи ловджийска пушка . Все още не е ясно дали той има намерение да сложи някакви претенции, силите за сигурност се пробват да влязат в разговор с него. На мястото са се появили сапьори с кучета .

Служителите на Организация на обединените нации са били помолени да се скрият, оповестиха от пресслужбата на организацията.

Уточнява се, че недоверчив човек се разхожда напред-назад до оградата. От високоговорителите на чиновниците на реда са прозвучали апели: " Сложете това на земята . "

Улицата против постройката на офиса на международната организация е била блокирана, на мястото са пристигнали сили за сигурност с щурмова техника. Над зоната на кордона кръжи хеликоптер.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР