До седмица ще има окончателно решение по отношение на основните

...
До седмица ще има окончателно решение по отношение на основните
Коментари Харесай

Росен Желязков се срещна с таксиметровия бранш

До седмица ще има дефинитивно решение във връзка с главните промени, залегнали в текстовете на Наредба №34 за таксиметров транспорт на пасажери.

Това стана ясно на среща на министъра на превоза, осведомителните технологии и известията Росен Желязков и представители на таксиметровия отрасъл, оповестиха от пресцентъра на Министерството, представени от Епицентър.бг.

По време на диалозите бяха разисквани предложенията постъпили в хода на публичното разискване на плана за изменение на нормативния акт. От страна на участниците в срещата бяха изказани разнообразни отзиви по отношение на ролята на нормативна регулация на съставените елементи на цената за таксиметров транспорт, в това число в подтекста на актуалната епидемиологична конюнктура.

Министър Росен Желязков посочи, че всички в бранша би трябвало да се обединят към общо решение, което да показва в оптималната степен ползите на промишлеността, защитавайки и ползите на потребителите. Министърът прикани, участниците в срещата да се търсят оптимални и удовлетворяващи решения.

„ Всички тематики, които бяха сложени от участниците в срещата ще бъдат в детайли отразени в плана на изменение на наредбата, който ще бъде изпратен до браншовите организации преди нейното обявяване ", уточни министър Росен Желязков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР