До сблъсъци се стигна на честването на Деня на победата

...
До сблъсъци се стигна на честването на Деня на победата
Коментари Харесай

Освиркаха Митрофанова пред Моча, а тя обяви: Нацизмът надига глава в европейски държави

До конфликти се стигна на честването на Деня на успеха пред паметника на руската войска в София.

Мирно шествие от стотици, развели българския байрак и съветското знаме, потегли от Паметника на Незнайния войник към Паметника на Съветската войска. На високоговорител бе обявявано " България и Русия са велики дружно ". Звучаха и съветски песни.

Преди да потеглят, хората участваха и на церемонията пред Паметника на Незнайния войник. Някои от тях сервираха цветя. Шествието мина около Народното събрание, съобщи Дарик.

Пред Паметника на Съветската войска поддръжниците на Русия бяха посрещнати от група хора, които скандираха " Фашисти " и " Червени отпадъци ".

Социалисти, депутати от " Възраждане " и представители на други русофилски организации застанаха паралелно до съветския дипломат Елеонора Митрофанова за тържествена гала.

Митрофанова бе освиркана от едната група и приветствана от другата. Тя се появи в аленочервено облекло.

Денят на успеха е заветен за руснаците, сподели тя. Почти няма семейство, което да не е наранено от войната, акцентира дипломатът на български. Днес следим невиждана по своя мащаб акция по пренаписване на историята, регистрира Митрофанова и напомни, че хитлеристка Германия е основала концентрационни лагери.



" В Деня на успеха над нацизма ние се борим за нова победа. Пътят към нея е сложен, само че не се съмняваме, че ще победим "

Неонацизмът надига глава в редица европейски страни, по думите й. Митрофанова уточни, че съветският език е пристигнал от България, страната на духа, както и от тук идва съветското свещенодействие. Дипломатът благодари, че пазим съветските монументи и гробове. Честит ден на успеха, сподели още съветският дипломат.

Полиция охранява събитието, само че се стигна и до конфликти.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР