До преди няколко месеца Калина живеела със съпруга си Атанас

...
До преди няколко месеца Калина живеела със съпруга си Атанас
Коментари Харесай

Цвета Караянчева Е В Центъра На Вниманието, Но Нищо Не Знаем За Семейството Й! Изтекоха Първи Снимки, Дръжте Се! Внучката Й Е

До преди няколко месеца Калина живеела със брачна половинка си Атанас в Кърджали. Те се влюбили още до момента в който били студенти, а през 2013 вдигнали скромна женитба.

В сватбения ден Цвета не съумяла да сдържи страстите и с изключение на, че била доста щастлива тя проляла и малко сълзи.

Щерка й приключила УНСС с отличен триумф, а на дипломирането й през 2012 пристигнало цялото семейство. После била сватбата и раждането на единствената внучка на Председателя на Народното събрание.



Тези значими събития в живота на Калина не попречили да намерения за кариерното си развиване. И ето, че настъпил моментът да се потвърди като експерт. От известно време тя почнала работа в мощна компания, която се занимавала с набиране на фрагменти. Калина била назначена за експерт и се нагърбила с доста отговорности.

Животът в столицата въпреки всичко си има своите преимущества, само че и майка й ще е по-близо до нея и може да й оказва помощ в развъждането на дребното й момиченце, предават от retro.bg.

Цвета Карянчева има единствено тази щерка. Тя й брачният партньор й Илия се оженили преди 34 години. По време на студентството си тя забременяла и добре, че до нея стоял мъжа й да й оказва помощ другояче щяла да закъса с изпитите поради бебето.

Говори се, че Илия поддържа във всичко парламентарната шефка. Стоял компактно до нея. Дори зарязал бизнеса си в Кърджали с цел да й оказва помощ и поддържа в отговорностите, с които се е заела и в никакъв случай не й казвал да се откаже.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР