До момента в Сингапур има 43 потвърдени случая на коронавирус.

...
До момента в Сингапур има 43 потвърдени случая на коронавирус.
Коментари Харесай

Код "оранжев" в Сингапур заради коронавируса, населението се запасява с храни

До момента в Сингапур има 43 доказани случая на ковид. Преди 3 дни страната мина в режим " Оранжев " - прекъсване на училищен екскурзии, инспекция на телесната температура на посетителите във всички обществени институции, воденето на доклад на всеки клиент дали и къде е пътувал в чужбина неотдавна, и други



В случай, че броят на инфектираните продължи да се усилва, държавното управление ще вкара най-рестриктивния органичителен режим - " Червен ", при който всички учебни заведения ще бъдат краткотрайно затворени, както и институции с обществен физически достъп до тях (чакални, гишета и пр.), би се минало на домакински режим на извършване служебните отговорности (където това позволява), затваряне на границите, изолационен режим и други ограничаващи ограничения.



В момента животът в Сингапур продължава да тече както нормално, описват българи, живеещи там. На обществени места значително хора носят защитни лицеви маски, само че те са наложителни във всички държавни и частни институции с регулярен човешки поток. Рафтовете в магазините са поопразнени, само че Министър-председателят прикани хората да не изпадат в суматоха и да не се презапасяват ненужно.





Снимки Живко Гиргинов
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР