До момента това, което знаем, за наличните лаборатории за проследяване

...
До момента това, което знаем, за наличните лаборатории за проследяване
Коментари Харесай

Д-р Аспарух Илиев за биолабораториите в Украйна: Те са създадени с участие на Русия

„ До момента това, което знаем, за наличните лаборатории за следене на болести и инфекции са свързани основно с контрола на естествени болести. Това са планове, които се създават от години, в това число и с присъединяване на съветската страна, която се отдръпна през 2015 година година от присъединяване в тях. Не става дума за никакви биолаборатории, които имат за цел да ни унищожат и да ни заразят “. Това разяснява пред БТВ ръководителят на лаборатория в Берн и специалист по сигурност на имунизациите доктор Аспарух Илиев във връзка спекулациите по тематиката има ли биолаборатории на Съединените щати в Украйна.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3614
„ Надявам се разхлабването на ограниченията да не изиграе неприятна. Важното е да останем нащрек и да сме деликатни, без значение от това дали има ограничения или не. Просто да мислим и да разсъждаваме “, разяснява Илиев.

„ Вече има няколко медикамента за ковид, не престават да са налични. Интересното, което следим и в Съединените щати, и в Европейския съюз към този момент се предписва относително малко. Това е прочут резултат, защото се оказва, че индикациите за предписването му са много тесни. Главно се предлага за хора с подтиснат имунитет и хора в рискови групи. Засега наподобява, че тези хора не го получават в огромно количество, в което предполагахме, че ще им заплаща добре “, сподели експертът по ваксини.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР