До момента разполагаме с информация, че става дума за паднал

...
До момента разполагаме с информация, че става дума за паднал
Коментари Харесай

Метеорит освети и стресна половин България, падна в Румъния frognews.bg

" До момента разполагаме с информация, че става дума за паднал астероид, който е бил видян съвсем от всички градове в България. Хората оповестяват за ярка светлина в небето, превръщаща нощта в ден, която приключила с нечовечен екот. Къде тъкмо е паднал астероидът към момента не знаем ", настояват от там.

 

Първоначалните подозрения за паднал астероид бяха доказани от Националния център по метеорология и хидрология, както и от Министерство на вътрешните работи.

 

" Към 22:00 часа в региона на Видин се е чул гърмеж. Екипи на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи са създали оглед на региона. Няма данни за потърпевши хора и нанесени материални вреди. Проверката продължава ", оповестиха от вътрешното министерство.

 

В обществената мрежа известия, че са видели галактическото тяло има от Врачанско, Монтанско, Софийско, както и в небето над Бургас, Пловдив и други градове.

Очевидци разказват видяното като ярка светлина, " превръщаща нощта в ден ", която приключила с екот.

 

По данни на румънските управляващи става дума за астероид, който се е взривил в атмосферата и е паднал на тяхна територия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР