КЕЙПТАУН, Южна Африка (AP) — Надеждата избледняваше в петък за

...
КЕЙПТАУН, Южна Африка (AP) — Надеждата избледняваше в петък за
Коментари Харесай

Надеждите избледняват за 44 работници, които все още са в неизвестност дни след срутването на сграда в Южна Африка; 9 са мъртви

КЕЙПТАУН, Южна Африка (AP) — Надеждата избледняваше в петък за 44 строителни служащи, заровени в продължение на дни в руините на постройка, която се срути в Южна Африка, като управляващите споделиха, че спасителите в този момент са изправени пред предизвикателство за пренасяне на хиляди тонове бетон с тежки машини, с цел да се види дали има още оживели.

Броят на починалите набъбна до девет, откакто служащ, който беше в сериозно положение, умря в болничното заведение, оповестиха управляващите.

От 28-те служащи, избавени от обекта, 21 бяха в сериозно положение или с заплаха за живота след сриването в понеделник на пететажния жилищен комплекс, който беше в развой на създаване.

Със страхове че окончателният брой на починалите може да надвиши 50, управляващите в град Джордж на южното крайбрежие на Южна Африка споделиха, че е пристигнало огромно земекопно съоръжение и избавителните екипи отстраняват големи плочи от бетон и отломки, с цел да доближат по-дълбоко в останките.

Градските управляващи каз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР