До момента нямаме информация за българи на борда на индонезийския

...
До момента нямаме информация за българи на борда на индонезийския
Коментари Харесай

Захариева: До момента нямаме информация за българи на борда на индонезийския самолет


До момента нямаме информация за българи на борда на индонезийския аероплан. Голяма покруса. Няма оживели на борда и популярност Богу няма данни за починали българи.

Това сподели в утринния блок на БТВ вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева. "Няма турболенция в ръководството. Ние изпълняваме нашите задължения. Виждате и Бюджет 2019. Там се пказва привидно действителната политика. Няма по какъв начин огромната коалиция да не страда от ставащото в дребната коалиция. Аз работя с Валери Симеонов и знам, че от време на време езикът му е по-остър. Вярвам, че той се извини откровено. Валери Симеонов не трябваше да споделя тези думи. Той изясни, че не имал това поради. На всички беше ясно, че Законът за хората с увреждания трябваше да бъде признат. Тези майки и хора имаха потребност от смяна. Мисля, че ще изкараме 4 години цялостен мандат, само че не би трябвало да си сътворяваме сами проблеми ", разкри Захариева.

"Всички искахме нашите правоохранителни органи да си правят работата. Сега, когато започнаха инспекции, започваме да приказваме и питаме за какво се вършат в този момент тези акции. В системата работят доста бразовани хора и не мисля, че против някой ще бъде повдигнато обвиняване, след приключването на периода на отминалост ", разяснява вицепремиерът последните акции на прокуратурата против семейство Баневи и повдигането на обвиняване на Иво Прокопиев за пране на пари.

"Нормално е бизнесът да изрича избрани недоволства от Бюджет 2019. Най-големият проблем е неналичието на работна ръка. За това би трябвало да работим дружно. Мерките включват образование и подготовка на безработни, наемане на непознати служащи. Много наши съфраждани изявяват предпочитание да се върнат в България, само че желаят информация. Това са аспектите, върху които би трябвало да работим с бизнеса ", сподели още Захариева.

"България няма да се откаже от нищо в историята си поради Македония. Историята би трябвало да ни бъде преподавател за грешките в предишното. Много е значимо договорът сред Македония и Гърция да не остане единствено на хартия ", сподели външният министър по тематиката за името на Македония.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР