До края на този месец мисля, че ще се вдигнат

...
До края на този месец мисля, че ще се вдигнат
Коментари Харесай

Огнян Кунчев: По 15-20 хил. заразени на ден до края на месеца

До края на този месец мисля, че ще се вдигнат до 15 -20 хиляди заболелите от Коронавирус със скритите цифри. Официално това, което се записва, ще бъдат към 2-3 хиляди Това съобщи математикът проф. Огнян Кунчев по Нова тв.

Той разяснява, че сега има към 750 души заболели на седемдневна база, само че това означачва, че са 10 пъти повече, т.е. са по 7-8 хиляди болни дневно, даже и повече.

" В момента сме в доста динамична обстановка, постонно идват турсити, българи, които рабтотят в чужбина. Трябва да забележим какво е ситуацията при нашите съседи ", сподели проф. Кунчев. Той даде образец със обстановката в Гърция.

" В Гърция вълната продължава да се повишава. В Австрия и Германия последните две седмици вълната се поуспокои. В България обаче случаите се разрастват ", сподели проф. Кунчев.

" Новите разновидности имунизацията не ги стопира. Ваксината въпреки всичко понижава броя на смъртните случаи ", съобщи Огнян Кунчев. Той посъветва хората със болести да носят маските си на закрити пространства и да се пазят.
ТЕМА преди 7 часа 1350 преди 23 часа 612 преди 1 ден 985
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР