До края на тази година всички потребители все още имат

...
До края на тази година всички потребители все още имат
Коментари Харесай

На 31 декември Microsoft спира всяка възможност за безплатно обновяване до Windows 10

До края на тази година всички консуматори към момента имат опция гратис да се обновят от Windows 7 и Windows 8.1 до Windows 10, излязла преди две и половина години.
Още с излизането на първата версия на Windows 10 (юли месец, 2015 година), Microsoft предложи на всички консуматори гратис възобновяване от легална предходна версия на операционната система. През лятото на 2016 година тази акция завърши, само че за потребителите с увреждания остана опцията за гратис възобновяване на операционната система. Това предложение ще важи още една седмица – до 31 декември 2017 година.

На доктрина, от това предложение би трябвало да се възползват само потребителите с увреждания, които употребяват спомагателните благоприятни условия на системата при работа с компютъра, само че Microsoft по никакъв метод не ревизира дали това условие се съблюдава и към момента всеки искащ може гратис да се обнови от Windows 7 или Windows 8.1 до настоящата към сегашен версия на операционната система Windows 10.

Ако до момента не сте обновили до Windows 10 и имате предпочитание да извършите това, към момента можете гратис да преминете към Windows 10, до момента в който Microsoft не е премахнал и този метод. Остава по-малко от седмица.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР