До края на сезона треньор на Ботев (Bp) ще бъде

...
До края на сезона треньор на Ботев (Bp) ще бъде
Коментари Харесай

Президентът на Ботев : Надявам се колумбийците да бъдат на линия

" До края на сезона треньор на Ботев (Bp) ще бъде Ивайло Димитров. Той е човек, който милее за тима и познава добре играчите. Остават още малко мачове и преценихме, че Димитров ще поеме клуба в този сложен миг ", разгласи президентът на Ботев (Bp) - Христо Илиев пред " Мач Телеграф ".

" След края на сезона ще мислим дали той ще остане отпред на Ботев Враца, или ще се търси различен вид. Той се съгласи и ще води момчетата. Доволни сме от работата и на помощник-треньора Радослав Боянов, както и от Илиян Василев. Те поставят доста старания тима да си стъпи на краката и да остане в Първа лига, каквато е нашата цел ", добави той.

" Славия са един доста първокласен тим с положителни играчи. Ще бъде сложен мач, само че ние сме готови. Момчетата упражняват и всички са здрави ", сподели Илиев. Той разяснява обстановката с некартотекираните към момента Браян Переа и Федерико Бариос.

" Надявам се колумбийците да бъдат на линия за плейаутите и да оказват помощ на клуба да се избави и да остане в Първа лига. Всичко е квалифицирано, само че за жалост доста дълго

време към този момент се забиваха техните картотеки. Браян ще бъде от огромна изгода на отбора, той въпреки всичко е играл в Лацио и си проличава класата му. Скоро се надявам да я показва и на терените в България ", добави той.
 Ботев (Враца) още веднъж е в тежка серия от следващи загуби
Ботев (Враца) още веднъж е в тежка серия от следващи загуби

Втората най-лоша в историята на клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР