До края на септември ще бъдат поставени ограничителни колчета по

...
До края на септември ще бъдат поставени ограничителни колчета по
Коментари Харесай

След Кресна: до края на септември - ограничителни колчета и на пътя Русе - Велико Търново

До края на септември ще бъдат сложени ограничаващи колчета по пътя Русе-Велико Търново. Целта е по този метод да се попречи на рискови изпреварвания, предава Българска национална телевизия.

Както Клуб Z писа, при изключителна резултатност такива колчета след години " мъдруване " бяха сложени в друга " пътна морга - Кресненското дефиле. След техния монтаж, макар тарикатите, макар неналичието на някои и видеата - по какъв начин коли на НСО криволичат на зигзаг в насрещното, въпреки всичко няма нито  една тежка злополука със умрял.

Отчаяващо е ситуацията с пътния травматизъм и през прохода през Бяла - по пътя Русе Велико Търново, който обичайно е на челни места по убити и ранени.

Представители на бизнеса, който употребява едрогабаритни машини обаче настояват пред Българска национална телевизия, че са срещу сходно ограничаване, защото това щяло да докара до неспособност да употребяват своята техника.

Пътният специалист инж. Свилен Костадинов разяснява, че са избрани 4 сектора, а слагането на колчета ще ограничи предприемането на рискови маневри.

Директорът на Областното пътно ръководство инж. Стамен Савов разяснява, че няма съображение за паники. Решението е взето, с цел да се усъвършенства сигурността.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР