До края на ноември се удължава периодът, в който всеки

...
До края на ноември се удължава периодът, в който всеки
Коментари Харесай

България Еър удължава безплатната промяна на самолетни билети до края на ноември |

До края на ноември се удължава интервалът, в който всеки клиент на „ България Еър “ може да се възползва от комфортни и гъвкави условия за смяна на име или дестинация на към този момент публикуван самолетен билет, оповестяват от самолетната компания.

Пътниците, които имат резервация за полет, изпълняван от „ България Еър “ до 30 ноември, могат да създадат една безвъзмездна смяна на датата си на пътешестване, на дестинацията си или на името на билета. За задачата би трябвало да осведомят за решението си издателя на билета до 24 ч. преди излитането на полета, а билетът би трябвало да бъде преиздаден в границите на валидността му (една година от издаването), и да се употребява за пътешестване до края на 2021 година

Решението на компанията да удължи гъвкавите условия за смяна на резервациите е част от цялостната политика на „ България Еър “ да предлага на пасажерите си опция да пътуват удобно, без терзания по отношение на идния им полет, макар изменящата се обстановка. В случай, че пасажерът би желал да отсрочи пътуването си, то той може да го направи без такса за смяна на датата. Възможно е да има доплащане само, в случай че е налице разлика в цената за новоизбрания полет. Всеки пасажер има опция също по този начин да промени дестинацията си, с доплащане на разликата в цените, или даже да смени името и да преотстъпи билета си против такса.

Националният транспортьор продължава да извършва задачата си да лети и извършва полети по всичките си директни линии, по които няма наложени рестрикции, съобразявайки се с търсенето на клиентите. За да се обезпечи опция на пасажерите да доближат мечтаната си дестинация, „ България Еър “ извършва и обединени полети по някои направления.

От началото на септември, посредством партньорство с Aeroflot, националният транспортьор на България предлага и благоприятни условия за пътешестване сред София и Москва с прехвърляне в Лондон. Полетите са с комфортни връзки, без губене на часове в престой в трансферния пункт, като правата София - Лондон се извършва от „ България Еър “, а Лондон - Москва от Аерофлот. Полетите са планувани 5 пъти седмично - всеки понеделник, сряда, петък, събота и неделя. Предлагат се с безвъзмезден онлайн чек-ин в двете посоки, както за пасажерите, по този начин и за техните багажи. В цената на билета се включва както ръчен багаж до 10 кг, по този начин и чекиран до 23 кг.

Всички полети на „ България Еър “ се извършват съгласно най-високите хигиенични и организационни условия, след детайлна стерилизация. Въздушните HEPA филтри подсигуряват високото качество на въздуха по време на полет, който се и обновява през моторите на самолетите. За спомагателна сигурност и в полза на здравето на пасажерите, носенето на защитни маски от всички на борда на самолетите е наложително.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР