До края на настоящия волейболен сезон, който приключва най-късно на

...
До края на настоящия волейболен сезон, който приключва най-късно на
Коментари Харесай

Триумвират ще завърши сезона на ВК Хебър

До края на сегашния волейболен сезон, който завършва най-късно на 18-ти април с финален мач от плейофите, ВК Хебър ще бъде воден от досегашнияt състезателен координатор на тима Стоян Самунев, с щаб Николай Димитров и Илиян Божков. Това оповестиха от управлението на тима.

Дебютът на Самунев, Димитров и Божков ще бъде още довечера в 18,30 часа в спортна зала " Васил Левски ", когато Хебър приема Локо(Пд) в първи мач от плейофите.



" Благодарим на Драго(б.а. Драган Иванов), че пое мъжкия тим в сложен миг. Той ще остане методист в школата на клуба. За нас в Хебър нито един триумф не е по-голям от здравето на играчите и на хората от щаба ", допълниха от управителното тяло на тима.
Припомняме, че предходната седмица, по време на 1/2 финала за Купа България сред Хебър и Нефтохимик(2:3) старши-треньора на " тигрите " колабира и бе откаран в болница. По-късно стана ясно, че първичната диагноза - мощен епилептичен припадък(гърч), не е била достоверна.

Опасност за живота на Драган Иванов няма, само че най-малко на този стадий той не трябва да работи под огромен стрес и прочувствено напрежение. Това е и директната причина той да се върна на предходната си работа като основен методист в школата на хебърци.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР